Не,не е възможно.
Galiadogs,не го приемай като заяждане,напротив.Зададох този въпрос с ясното съзнание и убеденост,че в България "совите не са това което са"
Какво означава това ли?Това означава,че нищо не е по правилата,че се пръкнаха десетки набедени треньори, сертифицирани от комисия съставена от хора които си нямат хал хабер от дресура.
От доста години съм в тези среди и ми е чудно как Камен Литов,Иван Димитров и Андон Тодоров !? могат да издадат сертификат

Кой ги опълномощи за това и каква е тяхната компетентност по отношение на работата?
В по горен пост Nomad констатира:
Цитат(Nomad)
много разбирачи , много тренери , много народ а по състезания по неколко кучета се мъдрят . . . ( и всички искат най- , най- добрите кучета с най-много награди и за какво ? ).
Еми затова Nomad...защото всичко в БГ е менте,като започнем от самопровъзгласилите се изпитващи капацитети,и стигнем до култивираните от тях кадри....и документите на килограм с щемпъл БРФК,удостоверяващи "компетентност"(в кавички).
Към Galiadogs,пояснявам добронамерено.Нарочно зададох към нея този въпрос,защото в сайта и се натъкнах на необяснимо за мен безхаберие по отношение на непознаването правилника за IPO.

Това не би било толкова шокиращо,ако кучето взело IPO 1 със 163 точки,не бе кучето на самия СЕРТИФИЦИРАН от БРФК специалист по обучение Galiadogs!?
Факт е,че този документ е публикуван и на сайта на самия тренер.Това според мен е недопустимо и показва едно...НЕПОЗНАВАНЕ НА МАТЕРИЯТА.
За съжаление картинката е такава не само при Галя.Занижения контрол,шарлатанщината,шуробаджанащината и безхаберието в БРФК дадоха своите ялови плодове...неприятно,жалко но ФАКТ...за съжаление.
Още веднъж към Галя:
Нищо лично треньоре!
Но куче със 163 точки няма как да мине(поне на простосмъртен).Всички сме равни,но някои май сме по равни.ФАКТ!...Май наистина в България сме с ниска,ама с мнооого ниска киноложка култура (това са твои думи,Галя).