Темата може да се стори глупава на някого, но наистина не съм запозната с този вид птици и искам да науча нещо повечеза тях - какво представляват, как се отглеждат и ако може някоя снимка да видя. Благодаря предварително! ;)
Кардарини-как се отглеждат?
Публикувано: 29 December 2008 - 07:16 PM
Известна е още като Кадънка или Щиглец.Аз преди време гледах една и е хранех със смеска за канарчета и зелинина.Много канарджии ги отглеждат с цел създаване на хибриди.Ако имаш познат канарджия може да го попиташ за повече инфо.Но според мен не е разумно да се затваря това диво пиле в клетка.Аз мойта тогава е гледах едно лято и си е пуснах на свобода.
Публикувано: 19 January 2009 - 10:30 PM
Щиглеците или кардарини,както ти ги наричаш се отглеждат лесно и сравнително бързо свикват с живота в клетка.Хранят се със зърнена смеска,каквато се дава на канарите и другите пойни зърноядни птици.Обичат много нигер,но не трябва да се прекалява с него,защото е мазен и затлъстяват.Ако все още се интересуваш от тези птици влез в http://ivberov-mybirds.blogspot.com.До ден-два ще кача там хубава статия за кардарините.
Публикувано: 03 March 2009 - 01:05 AM
Наистина са забранени но в Севлиево на пазара се продаваха :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +