Dog.bg Форуми : Яздили ли сте кон?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Яздили ли сте кон?

#61 Guest_Guest_*

• Група: Гости

Публикувано: 09 August 2006 - 03:24 PM

Цитат

Цели две години в конната база в село Гецово... Несравнимо с нищо друго!!! А имаме и друга конна база в село Ясеновец... Мисля до година пак да започна, понеже като всяко друго нещо което не се практикува и това се забравя!

Здравей!Коя си ти?В гецово ли точно си яздила или в селекционния център.Аз също яздя от 11 месеца.Първо в селекционния,сега в Гецово. b) r) super best victoryVVV

#62 Потребителят е офлайн   Lady^Drakula Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 10 August 2006 - 04:27 PM

Да, яздила съм и в момента все още яздя!! Това е единственото нещо от което не бих могла да се откажа!!!

#63 Guest_Milenkis_*

• Група: Гости

Публикувано: 25 August 2006 - 01:47 PM

Цитат

ми преди ходих на хижа здравец защото там имах кон след това ходих на Воиводиново и сега от един месец не сам ходила никаде но ще продалжавам да ходя на Войводиново

Можеш ли да ми опишеш къде във Войводиново си яздила и какви са условията/заплащане и прочие. Аз съм от Пловдив и от доста време си търся къде да яздя кон :).

#64 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 09:19 PM

Моя любим спорт !Аз съм яздила на много места но най-много ми хареса в Албена.Яздихме точно до морето.
Коня който яздих много ми хареса защото по душа си беше див!Щом човек от конната база слезе от коня си мо я го ритна с задния си крак.
Не мога да опиша с думи чувството да яздиш толкова благородно,прекрасно животно.

Прикачени файлове

User's Signature

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.

#65 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 09:20 PM

Ето ни!

Прикачени файлове

User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 09:21 PM

w) Супер е!

Прикачени файлове

User's Signature

#67 Потребителят е офлайн   angya Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 01:08 PM

О,да.Яздя от 3 месеца.И единственото,което мога да кажа е,че е ВЕЛИКО!!!Самото усещане е като...ами не мога да го опиша,страхотно е!Вече яздя сама в тръс!Обожавам конете и винаги съм ги обожавала! w) w) w) super best d)

#68 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2006 - 08:36 PM

Еми аз съм яздил, но само няколко пъти и то човек ме водеше отпред.Супер беше, ама то беше от "Багатур" и почти нищо не научих s) , само дето се повозих l) . Освен това не беше скоро и то въобще. Аз съм от Стара Загора и то май сега няма база, не съм сигурен дали още съществува, но знам че има в Змеево. Та писах тук, защото ако можете да ми кажете горе долу каква е таксата бих ви се зарадвал r) . Ако е за тази база тук супер, но и по принцип да ми кажете и за другите!

Предварително БЛАГОДАРЯ!

#69 Потребителят е офлайн   angya Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 December 2006 - 09:26 PM

r) Хехе,и аз съм от СЗ.Багатур е яка конна,аз съм там и вече три месеца ме водят,тъй че споко.Цените са следните:10 лв за 1 път,а ако си вземеш карта за 10 пъти,излиза 8 лв всеки път.Тия 10 пъти можеш да си ги харчиш когато решиш.Например 1 път седмично или месечно...За другите бази освен Багатур нз,ама има още 3-4 в СЗ,провери където искаш(повечето са в кв."Кольо Ганчево").Аз те съветвам за моята,страшна е.И треньорката е супер.Търси конна база "Августа Траяна".Ако имаш скайп мога да дам и повече информация

#70 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:07 PM

Их супер дай си скайп ама на лично и ще си поговорим! b)

#71 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 06:56 PM

здр,
и аз съм яздила!! w) прекрасно е! w) !Синхрона мужду човека и животното е нещо което неможе да се опише с думи!!То трябва да се почувства!!Толка красиво величиствено и грациозно животно!!Яздила съм 1 години с прекъсвания-във Войводиново!!коня се казваше Памела и беше същия като този,който е яздила Голдънчето!!Съветвам всеки,който не е изпитал това невъобразимо удоволствие-да го направи!!ще остане един прекрасен,топъл спомен от едно невероятно изживяване!! w)
Мога да напиша цяло разсъждение по тази тема,но може би не е тук мястото!!! 1super
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#72 Потребителят е офлайн   dany Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2006 - 09:56 AM

snimka.bg
Аз не съм яздила, но дъщеричката ми е голяма фенка на конете b)

#73 Потребителят е офлайн   jigit76 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2006 - 06:01 PM

Качен съм на кон още преди да проходя, но за съжаление от 11 години не съм се качвал отново.Но ви уверявам, че нищо не съм забравил.Имало е периоди през които съм прекарвал повече време в/у коня, отколкото на земята.

#74 Потребителят е офлайн   jigit76 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2006 - 06:02 PM

bgflag

#75 Потребителят е офлайн   mi6eto_i_ashley Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Retrievers, AGILITY
Публикувано: 24 December 2006 - 12:20 PM

и аз съм и мога да кажа, че няма по-хубаво изживяване!!! w)
мисля, че снимкта на която язди Голдънче, конят се казва Боян! и него съм яздила! 1super
User's Signature

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!
Качена снимка

#76 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2006 - 06:41 PM

Хехех ,права си Боян е!Голям сладур е нали? b) Ама беше голям дивак.Както казах кат го срита просто едва се здържах да не почна да плача от смях.А конят Които го виждаш на снимката с мъжа на него беше още по голям не мирник.Като отидохме на конната база едвам не ме събори като ме блъсна
.А иначе имаше и един друг кон ако го знаеш-Петър коня язден от татко.Малеее като почна да се въргаля в пясъкаа b) с баща ми на гърба му!!!!ХХхХхааахахах l)А мише ти къде язди на плажа или на полето.Ако си яздила на плажа знаеш какво е усещането ,а пък морето в комбинация с Боян е направо- w) 1super
User's Signature

#77 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2006 - 06:47 PM

Да като малка имах пони,а татко коне ,но ги яздих веднъж ,защото ме хвърлиха
User's Signature

Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2007 - 06:07 PM

Разказа ми ,и като цяло възхищението ми от конете:

КОНЕТЕ
Какви са конете-животни,машини за езда , за пари-конете мили мои хора не са нито едно от тези неща!!!Конете са най-добрите ни приятели ,най-верният другар.Животното което ще остане близо до теб дори и без пламъче сили само и само ,за да те стопли в студена вечер,той ще рискува живота си за капчица любов от теб,за малко милувка,коня ще остане до теб ,защото е твой приятел!!!Конете са дар ,най големият дар за нас-хората.Дар не уценен от някои хора.И дори и сега не мога да опиша с думи признателността ми към тях.
А ездата!?Какво е тя-неуписуемият синхрон между конят и човека!Е това е мисленето на човека ,но какво ли мисли коня дали и той е на същото мнение.Много от хората на земята мислят ,че животните обичат това,някой да се друса на гърба им.Никога да не могат да препускат свободно, да гонят вятъра ,да бъдат в първият им дом-Дивият Запад!Човека накара коня да загуби цялото си достойнство,загуби своята величественост!Как е възможно та нали ние сме единствените им приятели!Те ни дават цялата си преданност ,а ние ги пленяваме с въжета и седла!!!
Ако не можем да им дадем свобода дайте им единственото което искат от нас-ЛЮБОВ и БЕЗКРАЙНА ПРЕДАННОСТ ,това което те са ни давали десетилетия наред!!!!Ние свалихме царете на Дивият запад от троновете им нека поне им дадем това!!!
пп.Е харесва ли ,в това разказче се опитах да вложа поне мъничко от чувствата ми към конете w)
User's Signature

#79 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2007 - 09:51 PM

Цитат

Разказа ми ,и като цяло възхищението ми от конете:

КОНЕТЕ
Какви са конете-животни,машини за езда , за пари-конете мили мои хора не са нито едно от тези неща!!!Конете са най-добрите ни приятели ,най-верният другар.Животното което ще остане близо до теб дори и без пламъче сили само и само ,за да те стопли в студена вечер,той ще рискува живота си за капчица любов от теб,за малко милувка,коня ще остане до теб ,защото е твой приятел!!!Конете са дар ,най големият дар за нас-хората.Дар не уценен от някои хора.И дори и сега не мога да опиша с думи признателността ми към тях.
А ездата!?Какво е тя-неуписуемият синхрон между конят и човека!Е това е мисленето на човека ,но какво ли мисли коня дали и той е на същото мнение.Много от хората на земята мислят ,че животните обичат това,някой да се друса на гърба им.Никога да не могат да препускат свободно, да гонят вятъра ,да бъдат в първият им дом-Дивият Запад!Човека накара коня да загуби цялото си достойнство,загуби своята величественост!Как е възможно та нали ние сме единствените им приятели!Те ни дават цялата си преданност ,а ние ги пленяваме с въжета и седла!!!
Ако не можем да им дадем свобода дайте им единственото което искат от нас-ЛЮБОВ и БЕЗКРАЙНА ПРЕДАННОСТ ,това което те са ни давали десетилетия наред!!!!Ние свалихме царете на Дивият запад от троновете им нека поне им дадем това!!!
пп.Е харесва ли ,в това разказче се опитах да вложа поне мъничко от чувствата ми към конете w)

Браво Голдънче!!!! bravoS bravoS

Междо другото конят участва ,както в религията ,така и в приказките ,често се изполавз за сравнение.....те са прекрасни животни - силни ,красиви,умни,бързи.....чудесни w)

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 23 January 2007 - 08:15 PM

Здравейте любители на тези прекрасни,интелигентни и възхитителни животни - конете. Регистрирах се преди малко и открих форум за моите любими животни, които са моята първа любов преди кучетата. Видях анкетата да ли сте яздили кон.за съжаление не съм яздила, а само съм се качвала на коне.В цирка на понита , на арденец и белгийски першон.

Прикачени файлове

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни