Това не е първия случай на дете с няколко регистрации. Преди време имаше момиче, което от едната регистрация обясняваше на всички за чистопородност, развъждане, как трябва всеки, който няма родословие да си кастрира кучето.... а от другата си регистрация предлагаше за осиновяване рожбичките на собствената и кучка. Мисля, че се досещам защо става цялата работа, но ще си го запазя за мен. На магиз препоръчвам да си избере някое малко булдоче от добър развъдник и да му следи развитието, вместо да се представя за собственичка на чужди кучета. И, магиз, вместо да се извиняваш всеки път се постарай да не създаваш излишни проблеми. Не е важно какво ще си помислим ние (та постоянно да се извиняваш), а да не пилееш времето на хората. Аз, ти или който и да е ако има свободно време за форума, то други имат задължения и извън него.
Веднага грабвай кучето и тръгвай за кабинета! Още повече след като главата е останала вътре. Кърлежите разнасят и болести, които ваксината не покрива, така да го кажа. Това наистина е сериозно.