Висок клас храни или какво ядат любимците ни?
Публикувано: 09 January 2009 - 11:33 AM
http://www.dogfoodan...rpage/24/sort/8

Целта ми е да бъда такъв човек, какъвто Йоркито ми мисли че съм.
Публикувано: 09 January 2009 - 01:59 PM
Цитат
http://www.dogfoodan...rpage/24/sort/8
Не им долавям вяра на тези проамерикански сайтове.То излиза че само американците и канадците произвеждат висок клас храни.А европейците 1 и 2 звезди.Как ли пък не.Всичко е маркетинг,като при козметичните продукти.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 09 January 2009 - 02:18 PM
Никъде в страницата не пише хранете кучето с тази или тази храна или купувайте от храни на фирма еди коя си . Всичко е под формата на информация .аз си храня кучето с 4 звезди храна и сме съпер доволни ,храната е от англииски производител. Не се препоръчва от тази страница но поне не го разболява .(за 3 месеца около 40 посещения при вет след роял и хилс)

Публикувано: 09 January 2009 - 02:35 PM

Публикувано: 09 January 2009 - 03:13 PM

Публикувано: 09 January 2009 - 03:33 PM
Цитат
Може би донякъде може да се обясни с това,каква порода са например ;)

Публикувано: 09 January 2009 - 03:52 PM
Цитат
Цитат
Може би донякъде може да се обясни с това,каква порода са например ;)
Ами повечето са смесени,има кръстоски на овчарски кучета,разни мъници с леки белези от разни породи и дори има плодове на инбрийдинг.Абе всевъзможни кръстоски,знаете как е по селата.Даже има една жена която гледа кокери и тя храни по селския метод.Според мен не е до порода,а до привикване и изграждане на резистентност към тези токсини които уж тровели животинките.А да масово се добавя и свинска мас.За нея поне съм сигурен че се отразява благоприятно на кучетата.Те за разлика от нас не страдат от холестерола.Прокрадва ми се една мисъл,че кучетата които живеят с хора,боледуват повече от дворните,точно заради близкия и постоянен контакт с хората.

Публикувано: 09 January 2009 - 05:53 PM
Друг е въпроса дали сте съгласни със методиката им на оценяване. Основния акцент, който поставят е наличието на достатъчно количество протеин от животински прозход, с изрично посочен и качествен източник, както и отсъствието на опасни консерванти.
Пак ще повторя, ще ревютата се правят върху състава посочен на етикета ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ. За съжаление не се прави какъвто и да било анализ.
Цитат
Ами, за мен не беше толкова лесно, поради различните завоалирани термини и начини за измерване на процентното съдържание на продуктите.
Публикувано: 09 January 2009 - 05:58 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 10 January 2009 - 10:21 AM

Публикувано: 24 August 2011 - 11:23 AM
Исакам да попитам дали някой от вас има опит с храната "Орландо". Продават я в ЛИДЛ и на опаковката пише, че съдържа минимум 26% месо, а немският независим институт Stiftung Warentest я оценява с 1,0 (максимална ценка за качество), като максимално задоволяваща хранителните потребности на кучета. Искам да добавя и че храната Pro Plan на Purina е оценена от същия този институт с 1,2, което е по- малко. Аз взех на моето кученце такава храна за да я опитаме и то я харесва, но това не ми е показател, защото тя по принцип си похапва добре. Искам просто да събера малко мнение, защото знам, че по принцип високият клас храни съдържат над 20% месо, което значи, че всичко с над 20% месо е във високия клас.
Публикувано: 24 August 2011 - 07:09 PM

Публикувано: 25 August 2011 - 11:53 AM
Публикувано: 31 August 2011 - 08:17 AM

Публикувано: 01 September 2011 - 01:08 PM

Вход

Горе
Цитиране +