Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 01 February 2009 - 01:23 AM
Абе така като ги гледам не са умряли от глад сиг. бая време ти отива до де направиш ястието ;D
Публикувано: 01 February 2009 - 01:46 AM
Така е на село има всичко :blink: много обичам да си ходя и мисля един ден да си взема такова мче за там тва ми е като мечта да язда кон и до мен един верен другар БОК :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 01:55 AM
Ммм да така едно ранчо да си имах има ама нема и в близките 20-30 години нз как ще стане ;D
Публикувано: 01 February 2009 - 02:07 AM
Ами така както е тръгнало в България,едва ли ще стане нещо по различно и в близките 20-30 години!
Но за кон съм съгласен и каляска не е лошо като идея !
А за ранчо с всякакъв вид животинки , гаранция че така се живее до 100 години !
Пожелавам го на всички ДОБРИ хора
Но за кон съм съгласен и каляска не е лошо като идея !
А за ранчо с всякакъв вид животинки , гаранция че така се живее до 100 години !
Пожелавам го на всички ДОБРИ хора
Публикувано: 01 February 2009 - 02:10 AM
Добрече село е близко иначе :rolleyes: някой път имам нужда ей така из ПРИОДАТА да се разходя :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 09:17 AM
Цитат
Добрече село е близко иначе :rolleyes: някой път имам нужда ей така из ПРИОДАТА да се разходя :blink:
А през останалото време,освен някой път,както се изразяваш знаеш ли,че те имат нужда от грижи 365/6-дни в годината,става въпрос за животинките?
Пожелавам ти збъдване на мечтата. :P ;D

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 01 February 2009 - 10:00 AM
Цитат
Цитат
А през останалото време,освен някой път,както се изразяваш знаеш ли,че те имат нужда от грижи 365/6-дни в годината,става въпрос за животинките?
Все от някъде трябва да се почнте.Понякога и силното желание е достатъчно :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 01:16 PM
Цитат
Цитат
Е всяко куче има нужда от грижи независимо какво е ще видим ;)