Ето и една мома на 45 дни Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 15 June 2010 - 10:00 AM
TEOFIL, в 26 March 2010 - 07:48 PM, написа:
Браво Теофиле, прекрасна снимка и много ми харесва кутрака!!! Не и обръщай внимание на Зердичка. Тя явно е новичка в породата. Ти сигурно знаеш за "БОГАТАТА" и дейност? Не е лошо и с мен да споделиш, тъй като отдавна се интересувам коя е въпросната госпожица, която така свенливо се крие зад фередженцето.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 June 2010 - 10:23 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 16 June 2010 - 01:12 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 15 June 2010 - 08:05 AM, написа:
Браво Теофиле, прекрасна снимка и много ми харесва кутрака!!! Не и обръщай внимание на Зердичка. Тя явно е новичка в породата. Ти сигурно знаеш за "БОГАТАТА" и дейност? Не е лошо и с мен да споделиш, тъй като отдавна се интересувам коя е въпросната госпожица, която така свенливо се крие зад фередженцето.
Нито ми пречи,нито ми помага в отглеждането и развъждането на кучета (Българско Овчарско Куче),а дали е ЧУБАНСКО,КАРАКАЧАНСКО или там както го наричат не ме интересува,аз съм БЪЛГАРИН и кучето за мен е БЪЛГАРСКО !
А относно тези които се мислят за много знаещи и можещи,а не са показали нито едно куче мога да им подаря по едно кутре,но нали са мелези защо са им? А понеже един от въпросните разбирачи беше писъл че си правя реклама за кутретата от по горните снимки - Аз кучетата не ги продавам,а ги подарявам на когото аз реша !!!!!!!!!
Кутретата са ваксинирани ,обезпаразитени - храня ги с такава храна каквато сигурно мрънкалниците не са виждали,но аз не продавам а подарявам!!!!! А дали са мелези ми е на ...........ПРИЧЕСКАТА
Публикувано: 16 June 2010 - 12:15 PM
TEOFIL, в 16 June 2010 - 01:17 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 15 June 2010 - 08:05 AM, написа:
Нито ми пречи,нито ми помага в отглеждането и развъждането на кучета (Българско Овчарско Куче),а дали е ЧУБАНСКО,КАРАКАЧАНСКО или там както го наричат не ме интересува,аз съм БЪЛГАРИН и кучето за мен е БЪЛГАРСКО !
До вчера ги пускаше във каракачанската галерия ама кат те похвали Попов и ти вдигна акците станаха български и развя байрака

Публикувано: 16 June 2010 - 03:22 PM
Публикувано: 17 June 2010 - 03:49 AM
zerda, в 16 June 2010 - 04:22 PM, написа:
Публикувано: 17 June 2010 - 10:13 PM
TEOFIL, в 17 June 2010 - 04:54 AM, написа:
zerda, в 16 June 2010 - 04:22 PM, написа:
Тия момчетии се уляха бре! Вече не мога и да харесам нещо във форума! А може би и въобще? Ми нали тоя форум е точно затова бе джанъм. Не отивайте в крайности а си стиснете ръцете защото от едно сътрудничество- само позитиви. Аз въобще не познавам и не хваля Теофил просто харесвам кучетата му. Е, нямам ли право. Харесвам и банските кучета дето по-назад някакво момче ги оплюва. Е нямам ле право да ги харесвам. Харесвам и много други, които показват че се работи правилно и породата не седи на едно място както се иска на някои негативисти. Всички породи се развиват, а останат ли на едно място значи са в регрес. Разберете го най-накрая! Който е против това развитие, което извършиха с кангала, шарпланинеца, кавказеца и др. значи е против породата и нейния прогрес. Важното е че все повече хубави кучета се виждат и то не само в Банско, Пазарджик или еди къде си... Тенденцията е за цяла България, което е похвално и много обнадеждаващо. Само преди десеттина години нямахме и една двайста част от това, което в момента се наблюдава. Е как да не се израдваш но хората, които абсолютно независимо от обособените центрове действат и успяват с овчарското куче? Нека тия, които критикуват и те най-накрая покажат нещо. Стига вече са търсили кусури че на хората вече им дотегна. Ако си показал десет хубави примера, имаш моралното право да критикуваш. В противен случай просто не е коректно.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +