Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 11 November 2010 - 08:28 AM
Публикувано: 11 November 2010 - 09:22 AM
azerbaijan, в 11 November 2010 - 07:33 AM, написа:
Хайде котенце, нали съм мишок елате ме хванете да ме изпапкате! А това, което казвам е това, което казвам. Не ми слагайте по помиярски начин думи в устата, а ако имате възражения ги отправте към хората, които цитирам. В случая към Лачката. И не се превете на умник и оригинален. Не сте нито едното, нито другото. Ако толкова претендирате що не покажете вече нещичко и Вие? От доста време Ви каня пък Вие като ощипана мОма азърбайджанка! Кучето си е собственост на Лачката. Просто и ясно за всеки освен за вашето тъпоумие казах че това куче, е от родители получени от заплождания, които лично съм провеждал. А вие какво сте произвел? Заплодил ли сте поне една кучка? Произвел ли сте поне едно кучило и кои са по- известните и изявени екземпляри Ваше производство? Я да покажете нещичко! Иначе сте въздух под налягане, в което май вече всички се убедиха. А в това куче са кръвта на Мурад от Белово от бай Миро, Кьоравия Караман от Цанко Сугарев от Конарско Вашия район, Мечо на покойния вече бай Кольо Раов от Калугерово Пазарджишко, Калуда от Пещера, сивата кучка на Първан от Якорудско. Както виждата сме работили с кръвта на кучета от нашия и Вашия район и сме съхранили доста ценен материал. А Вие какво направихте бре детенце? Покажете нещичко стига сте джафкал като талигарски мъник че станахте за кашмер!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 11 November 2010 - 10:07 PM
п.п. някой знае ли защо се поства по няколко пъти.. може би защото ми е бавен нета и давам побликувай много пъти.. незнам
извинете ме
Това мнение е редактирано от strugel: 11 November 2010 - 10:08 PM

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 12 November 2010 - 12:13 AM
azerbaijan, в 11 November 2010 - 12:10 PM, написа:
аз запазих чиста крьв от аишанините кучета и произвеждам по едно кучило на година 4-8 кутрета но забележи ЧИСТИ г-н бивш шампион по бокс
или шампион по тракииски танци
тия дни видях братята от конарско та стана вьпрос за теб не е лошо сьс другаря ти балчев да им вьрнете парите за кучката
и несе прави на боксиор ходи пей на луда яна вземаи бакшиш по 10-20лв и мируваи остави кучетата на другите
.........................Задник,другия път щте те взема с мен,като ходя в Конарско,да ми кажеш на кой какво дължа

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 12 November 2010 - 12:30 AM
а кучката сте я взели с попов и надругия ден сте излагьли че сте я изпуснали а после кучката се появява у попов
Публикувано: 12 November 2010 - 09:48 PM
strugel, в 08 November 2010 - 08:06 PM, написа:
Ами незнам ти какво работиш,но аз работя и се занимавам с много неща за да си усигоря по нормален начин на живот в България?
А разходите за 6 кучета на месец ,са ми 250 лв.
Публикувано: 12 November 2010 - 09:50 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 08 November 2010 - 08:03 PM, написа:
...............виждам,че са го наградили,на това му се казва ,,прах в очите,,тоя съдия ,който и да е той е абсолютен Безхаберник или е било само в ринга
..............явно е ,че си мераклия и обичаш животни,но ще е жалко ако си похабиш времето и средствата за да отглеждаш кучета които са доста далече от истината,
..............типични представители почти не се срещат вече,за сметка на това мелезите бълват от година на година,все по малко хора се интересуват от умишлено затритата ни порода,всеки се хвърля на шарените набухватели с измислени родословия
...............живот и здраве,ще се видим някой ден и ще си говорим за кучета,до тогава просто не скачай преди да си казал ХОП
Г-н Митко Балчев, не искам нито да се чувам нито да се познавам с теб- БЛАГОДАРЯ -
Публикувано: 12 November 2010 - 10:31 PM
...............виждам,че са го наградили,на това му се казва ,,прах в очите,,тоя съдия ,който и да е той е абсолютен Безхаберник или е било само в ринга
..............явно е ,че си мераклия и обичаш животни,но ще е жалко ако си похабиш времето и средствата за да отглеждаш кучета които са доста далече от истината,
..............типични представители почти не се срещат вече,за сметка на това мелезите бълват от година на година,все по малко хора се интересуват от умишлено затритата ни порода,всеки се хвърля на шарените набухватели с измислени родословия
...............живот и здраве,ще се видим някой ден и ще си говорим за кучета,до тогава просто не скачай преди да си казал ХОП
Ами ти ако имаш кутре на 9 м. и е по хубаво от това по каквито искаш показатели, аз се заклевам че до края на живота си аз куче няма да гледам!
Това ,че снимката не е направна добре ,не значи че кучето не е хубаво!
Това ,че въртиш по нашия край и даваш по 2000 лв. за куче незначи че си много напред ж кучкарлъка!
Публикувано: 12 November 2010 - 10:38 PM
TEOFIL, в 12 November 2010 - 09:36 PM, написа:
Ами ти ако имаш кутре на 9 м. и е по хубаво от това по каквито искаш показатели, аз се заклевам че до края на живота си аз куче няма да гледам!
Това ,че снимката не е направна добре ,не значи че кучето не е хубаво!
Това ,че въртиш по нашия край и даваш по 2000 лв. за куче незначи че си много напред ж кучкарлъка!
teofile остави го този смешник.. гледа скандала и се прави на разбирач.. мишкар

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 13 November 2010 - 03:59 PM
Публикувано: 13 November 2010 - 04:22 PM
azerbaijan, в 13 November 2010 - 03:04 PM, написа:
Публикувано: 13 November 2010 - 05:00 PM
azerbaijan, в 13 November 2010 - 03:04 PM, написа:
е как да не води все едни рошави лонгури шарени самбернари и ходи по овчарите пее им песни и му дават млеко и картофи и това онова
еи ви го
Публикувано: 13 November 2010 - 07:14 PM
Ако все пак някой от вас има нещо много лично против някого,знаете отлично,че има много по-достойни и мъжки начини да се разберете,а не като мишоци от разни анонимни никове.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 13 November 2010 - 09:34 PM
.............ако нещо искате да ми кажете го направете както си му е реда,иначе как да ви вземе накой на сериозно.........
............кой крал,кой кого еб....л,кой на кого дължи,кой кого излъгал,адвокати на кого се явявате.........
..............тел ми номер е 0896787877 Д.Балчев,ако сте на валчер Аз ще ви набера,стига с тия ..уткенски номера.......
...........повече няма да отговарям в прекрасната тема на Тефик,уважавайте му труда на момчето......

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 13 November 2010 - 10:37 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 13 November 2010 - 08:39 PM, написа:
.............ако нещо искате да ми кажете го направете както си му е реда,иначе как да ви вземе накой на сериозно.........
............кой крал,кой кого еб....л,кой на кого дължи,кой кого излъгал,адвокати на кого се явявате.........
..............тел ми номер е 0896787877 Д.Балчев,ако сте на валчер Аз ще ви набера,стига с тия ..уткенски номера.......
...........повече няма да отговарям в прекрасната тема на Тефик,уважавайте му труда на момчето......
Публикувано: 13 November 2010 - 10:48 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +