"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 30 January 2009 - 10:15 PM
МИ КЪ ;D
Така съм се настършолила,че няма на къде ;)
Сериозно-много съм амбицирана и очаквам утре да имаме голям успех.
Пожелавам на всички мнооогооо подписи,все по-разбрани хора,хъс и хубаво време.
Благодаря предварително на всички :wub: За мен вие сте истински герой :wub: :wub: :wub:
Така съм се настършолила,че няма на къде ;)
Сериозно-много съм амбицирана и очаквам утре да имаме голям успех.
Пожелавам на всички мнооогооо подписи,все по-разбрани хора,хъс и хубаво време.
Благодаря предварително на всички :wub: За мен вие сте истински герой :wub: :wub: :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 30 January 2009 - 10:26 PM
хора от работат събрах цяла една страница на фона на 10 подписа от офанзивата за етажната
направо неповярвах
п.с
- бях закачила плакат и някой му откъсна очите :mazohist:
Благодарих на цялата фирма за този факт, но корназлията дето го беше направил така и не си призна
а не става въпрос за училище :mazohist:
Хората мислеха за прасето дето ще колят и ако им кажат не може
Много сме силни сме :blink: :drugarche:
п.п.с
да се облечете добре
направо неповярвах
п.с
- бях закачила плакат и някой му откъсна очите :mazohist:
Благодарих на цялата фирма за този факт, но корназлията дето го беше направил така и не си призна
а не става въпрос за училище :mazohist:
Хората мислеха за прасето дето ще колят и ако им кажат не може
Много сме силни сме :blink: :drugarche:
п.п.с
да се облечете добре
Публикувано: 30 January 2009 - 10:31 PM
Айдеееее, ще се разбием утре от събиране, еееей!!!
Дано студът не спре хората да излизат, дано повечето вече да знаят за нас и с готовност да се включват!
Успех на всички!!!
Дано студът не спре хората да излизат, дано повечето вече да знаят за нас и с готовност да се включват!
Успех на всички!!!

www.liebern.com
Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 30 January 2009 - 11:16 PM
Всички попълнени бланки ще трябва да се снимат по поне 10 пъти. :rolleyes: Което отново ще е разход. А парите свършиха. Моля, който може да помогне, за което - много благодарности. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 January 2009 - 11:31 PM
Говорихме за това, ще настане хаос ако всеки снима. По-добре е накрая да се събере всичко и да са даде да се снима накуп. Накрая се получават готови комплекти.
А и не знам дали от сега някой зане точно колко бройки.
А и не знам дали от сега някой зане точно колко бройки.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 January 2009 - 11:35 PM
Аз също ще снимам ;)
Поне за нашите поемам инициатива да ги снимам.
Ще се постарая да взема поне още 20-30 страници.
Които има в работата си принтер и може да го използва да се включва и да принтира.
П.П. Какво стана с брошурите ?
Събрахме ли пари и за тази седмица?
Ами за да няма после объркване и размотаване(докато се изпратят и после се изпринтят,ще мине мн време),предлагам които може да принтира готови-попълнени бланки,да си каже от сега,да си принтира своите и ако може да помага на някой друг.За да се знае колко бройки ще останат и колко пари ще трябва да се досъберат,все пак и това са си стредства ;)
Поне за нашите поемам инициатива да ги снимам.
Ще се постарая да взема поне още 20-30 страници.
Които има в работата си принтер и може да го използва да се включва и да принтира.
П.П. Какво стана с брошурите ?
Събрахме ли пари и за тази седмица?
Ами за да няма после объркване и размотаване(докато се изпратят и после се изпринтят,ще мине мн време),предлагам които може да принтира готови-попълнени бланки,да си каже от сега,да си принтира своите и ако може да помага на някой друг.За да се знае колко бройки ще останат и колко пари ще трябва да се досъберат,все пак и това са си стредства ;)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 30 January 2009 - 11:39 PM
Всъщност - ще са над 3000 копия... :rolleyes: