"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 06 February 2009 - 09:04 AM
Уф, вчера бях в командировка и не можах да си предам 18 подписа :( Довечера има ли смисъл да ги донеса след работа или всичко е окончателно приключено? Освен това, евентуално /но ще разбера малко по-късно/ трябва едни приятели да са събрали още малко.
Тъпа работа.....бях се заблудила, че срокът е петък, а не пети и вчера като не съм сядала пред комп не съм разбрала.......тъпя Вяра :mazohist:
Тъпа работа.....бях се заблудила, че срокът е петък, а не пети и вчера като не съм сядала пред комп не съм разбрала.......тъпя Вяра :mazohist:
Публикувано: 06 February 2009 - 09:14 AM
Някой да знае дали сте получили нашия плик? Не ми върнаха обратната разписка, затова се притеснявам, пратих ги миналия петък, рано сутринта по пощата, на адреса на ansf. Знам, че тя е много заета, а и те не са много /около 220/, но все пак.
Сори, ако досаждам :izcherven:
Сори, ако досаждам :izcherven:
Публикувано: 06 February 2009 - 10:56 AM
Подписите от Биснес Парка са вече у мен. Довечера ще бъдет предадени на blueocean, при условие, че Докторицата не я пляска ;D
Публикувано: 06 February 2009 - 01:10 PM
Срам не срам, да кажа, че имам лист и половина, но няма как да ги предам довечера. Ако има някой в района на Младост след 19 и слиза към д-р Бобадова да свирка.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 06 February 2009 - 02:17 PM
Ами аз ще съм към 19:30 - 20:00. Към 19 Валя ще ми донесе подписките и тръгвам надолу. Като гледам може докторката да се е уморила с вас докато пристигна и изобщо да не и останат сили за мен :P Надявам се да не са се изнесли вече всички и да не се запозная с никой :(