"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 12 February 2009 - 10:01 PM
Щастлива съм от мащабността и духа на това, което свършихме досега, и с все сили пожелавам скоро да се поздравим с крайния успех!
Публикувано: 13 February 2009 - 12:34 AM
Цитат

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 February 2009 - 07:20 PM
Публикувано: 16 February 2009 - 10:00 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 21 February 2009 - 10:49 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 07:25 PM
Има внесени 3 предложения за редакция на приетия на първо четене текст от различни народни представители от различни парламентарни групи. Т.е., има база за работа на комисията. Надявам се, че нейните членове са подочули за обществените вълнения и след направеното от нас и много още други хора този път няма да предпочетат да си мълчат.
Мисля, че техният неутралитет в началото беше от страх хората да не си помислят, че се занимават с глупости. Колкото и да е смешно, популизмът беше най-големият ни враг. Е, вече вярвам са се убедили, че по-популярно би било да подкрепят нещо толкова просто и логично :P
Публикувано: 23 February 2009 - 07:46 PM
mil_, в Feb 23 2009, 06:25 PM, написа:
ЕЕеее супер ! :lol: Аз в четвъртък имам рожден ден и ето с какво ще го запомня ! B)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 24 February 2009 - 09:16 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 25 February 2009 - 04:48 PM
Цитат
Котето умряло ли е или това се отнася за периода в които е било със стрелата, докато те не са го открили ?
Извинявам се за оффа,но ме интересува какво се случва с него и понеже не съм открила тема по въпроса,ако може някой да ме информира.Може и на ЛС.
10х предварително :)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.