"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 22 January 2009 - 11:01 AM
Уместно ли е да сложим друга играчка като символ, или ще е инфантилно и объркващо? Аз имам няколко плюшени бернера, които са готови да се включат.
Плакати ще има ли при Д-р Бобадова- много ми е удобно да мина да взема от там.
Много въпроси- благодаря предварително за отговорите.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 22 January 2009 - 11:02 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2009 - 11:13 AM
Ако трябва още нещо казвайте.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 22 January 2009 - 12:04 PM
Цитат
Ама нали за това е качено в сайта! Може да се тегли оттам и да се разпечатва, мисля за всеки е по-лесно отколкото да ходи някъде да го взема.
Публикувано: 22 January 2009 - 12:05 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 January 2009 - 12:32 PM

Публикувано: 22 January 2009 - 12:37 PM
Цитат
Цитат
Ама нали за това е качено в сайта! Може да се тегли оттам и да се разпечатва, мисля за всеки е по-лесно отколкото да ходи някъде да го взема.
Дайте да се разберем за един час в който ще започне подписката,от там пък да се срещнем един час преди това,да се разберем нещо още ако има за уточнение и т.н. ,аз да ви дам разрешителното.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 22 January 2009 - 12:38 PM
От вас се очаква да си изберете място, тъй като не сте посочили.
ansf ще обикаля сутринта да раздава всичко необходимо по местата - плакати, брошури, ленти за ръце, маси.
Носете си за всеки случай: Разрешително, бланки за подписка, текст на петицията, скоч, ножици, химикалки.
По желание - ром ;D, хапчета за гърло.
Няма да се срещаме никъде накуп, всеки отива на своето място.
Медиите се очакват на мястото, където ще е д-р Бобадова.
Остава единствено да се уточни часа, възможно е да се наложи някои да са на мястото по-рано от други в зависимост от това по какъв ред ще обикаля ansf. Но как да стане преди да е известно колко места са покрити?
Моля ви, задавайте всички въпроси, не чакайте някой да се сеща какво не е ясно.
Публикувано: 22 January 2009 - 01:34 PM
За останалата информация - да, бави се, съжалявам, имаме недостиг на хора и затова е така.
Всичко ще е ясно съвсем скоро. Моля за търпение.
Питане - не ни достигат маси - от къде можем да купим, моля ви, маси! МАСИ!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 22 January 2009 - 03:07 PM
Цитат
Това не е протест.
Часът ще бъде 10 или 11, имайте още малко търпение за финалното решение, ако сега го напиша и се промени ще стане по-голямо объркване.
Да, не е протест, но и на медиите трябва да се обяви централно място, на което да дойдат и да има какво да отразят. Точно затова е добре и централното място, и часът, да са ясни рано.
Публикувано: 22 January 2009 - 03:09 PM
Цитат

Публикувано: 22 January 2009 - 04:30 PM
Преди Метро има една отбивка в дясно. Караш 200-300м, после пак дясно. Има бариера, 50ст.,
Там има всякакви домашни потреби, железа, абе всичко, което се сетиш. Има и пластмасови маси и столове, поне лятото де. Надявам се държат налични.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/