Ягдтериер
Публикувано: 19 January 2006 - 07:14 PM
Цитат
Благодаря!!! Ще ми е приятно да се включвам понякога.Ще се радвам във фотоалбума да има български кучета.
В този албум има само Български териери:
http://snimka.bg/alb...p?album_id=8443
;)
Публикувано: 23 January 2006 - 11:45 AM
Ето го пак същия.
Прикачени файлове
-
______2.JPG (10.25K)
Брой сваляния: 136
Публикувано: 23 January 2006 - 04:26 PM
Здравей Жельо ! Кучетата нямат документи за родословие. Кучката е кучена при мен. Знам ти отношението към кучефермата /бившата/ в Русе ,но родители и са взети от там миналия век b) b) b) ,около 95-96 год. не от мен. Аз купих бащата и ловувах с него ,но преди 2 години го блъсна кола и angelpik .Кучката /горе/ е от последното им кучило. Малкия е на 5 м. и е от Весковия мъжки. Този твоя d) ти го вкараха тервелци нали?
Публикувано: 23 January 2006 - 07:29 PM
Да моя го транспортираха хора от Тервел,но този дето е по горе не е моя,а на един сърбин,от него и сестра на Лък изкарахме кученца и имам мъжко при мен.
Малкия от Лък от Желев и от тази кучка ли е? Покажи снимка.
Пък за кучетата от Фермата нямам лошо отношение,някои от моите старите бяха потомци от там,отношението ми е по специално към документацията и плана които се е изпълнявал.
Малкия от Лък от Желев и от тази кучка ли е? Покажи снимка.
Пък за кучетата от Фермата нямам лошо отношение,някои от моите старите бяха потомци от там,отношението ми е по специално към документацията и плана които се е изпълнявал.
Публикувано: 23 January 2006 - 10:26 PM
В кучилото бяха 6 броя, като 4,5,и 6 ги вади ветеринар. 1-вото го взе Веско, 6-тото се мушна под оградата и го взеха деца. След месец го намерих. 3,4 и 5 умряха на 4 ден, поради липса на кърма(тя е първескиня). А това е второто и се казва Томи.
Прикачени файлове
-
tomi.JPG (54.26K)
Брой сваляния: 145