Ирландски сетер
Публикувано: 24 February 2006 - 01:51 PM
Публикувано: 12 March 2006 - 04:52 PM
Публикувано: 25 March 2006 - 12:14 PM
Много е красив(а).Какво стана със заболяването?Мисля ,че сетерите много рядко ги хваща дисплазия. Затова останах малко учуден .Особено сега като го виждам на снимките .Изглежда много-добре.
От опит знам , че тия дяволи искат много тичане. С моето сме стигали до 12 км .
Публикувано: 26 March 2006 - 10:26 AM
Момченце е - Уейни. Радвам се че отстрани като го гледат другите хора им се вижда да изглежда добре...де да знам , аз не мога да преценя реално. Иначе снимките са отпреди две седмици. Стараем се да се държим слаби и да не ни атрофирам мускулите, ама дано устискаме...
Иначе за дисплазията, к'во да ви кажа- всичкото дето ни се е случило го има туктук.
Кураж му е майката b) b) b) .Няма да се даваме.
Публикувано: 30 April 2006 - 11:15 AM
Прикачени файлове
-
09_Sea_garden_5.jpg (521.95K)
Брой сваляния: 256
Публикувано: 06 May 2006 - 07:54 PM
Цитат
Здравей RUMYNA !
Имаш голям, но не чак толкова страшен проблем.Голям е ако държиш да откажеш сладура от котките. Това е в природата му( разбирай - в породата му).Все пак ирл. сетер е ловно куче независимо, че в България ги гледаме като домашни любимци.Не е страшен ,защото могат да се пазят доста добре от котешки нокти. Имах 4 годишен сетер и беше ужас за котките , но го откраднаха.Сега имам 3 месечен и вкъщи е война с 8 годишната ни котка (Сиамец).От начало ядеше здрав пердах от котката , но за 3 седмици нещата се обърнаха и сега на котката и търся по-спокойно място . Така че не му се притеснявай много .На тази възраст тъкмо влиза в пубертета и ще е малко неуправляем докато навърши 2.5 години . Ирл. сетер са страхотни кучета , но трябва да имаш голямо търпение.
МОД: Моля ви, не слагайте снимки по-широки от 500 пиксела!!! Скапват форума.
Прикачени файлове
-
post_29_1146938066.jpg (42.13K)
Брой сваляния: 301
Публикувано: 09 May 2006 - 04:08 PM
Прекрасен е!!!
И с котки се справял...ами чудесно:)
Да ти е жив и здрав и голям да порасне. d) d) d)
Публикувано: 10 May 2006 - 11:51 PM
Прикачени файлове
-
Picture_005.jpg (151.64K)
Брой сваляния: 299
Публикувано: 13 May 2006 - 02:55 PM
Това са сетковците, такива са си момчетата и момичетата. Малко са беладжии, ама са страхотни приятели. Няма страшно и с повече търпение всичко ще се оправи. Събирайте парички и ремонт след 1 година.
Поздрави и целувки на момчето.
Този малчуган е нашият вагабонтин
събира яйца по Великден
Публикувано: 13 May 2006 - 04:52 PM
Трудно е и то много. Някои неща могат леко да успокоят нещата: мнооого разходки (ако е възможно) - спи - става - излиза и тича - прибира се - яде - спи. Лошото е, че малко хора могат да си го позволят. И въпреки това, едно добре изморено куче спи дълго и спокойно. Най-лошото е скучаещо и недоизразходвано куче - тогава - лошо.
Аз съм в къща с двор и при разрушителите - единственото решение е - в момента в който се събудят - навън. Игри и закачки, като се приберат - спят като заклани, и така.... след 3-4 часа пак.
Играчки, както каза Стойка - сменящи се. Страхотна работа вършат агнешки (телешки) кокали. Сухи и дебели, такива, които е СИГУРНО че не могат да бъдат изядени и раздробени. Кучетата се занимават с часове с тях. Но трябва да е абослютно сигурно, че малкия не може да отхапе или отчупи парче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 May 2006 - 08:31 AM
Чудя се това моето куче ли е или коза?...Лакомствата ги приема като храна , а всичко което е зелено като лакомство. В къщи саксиите / това което остана от тях / са вдигнати по библиотеки,гардероби и т.н. Вчера за първи път излязохме навън /14 дни след втора ваксина/.Отидохме на село и ето резултата :

Вход

Горе
Цитиране +