Котета и кучета на клошарка - нека помогнем
Публикувано: 23 October 2009 - 06:54 PM
Днес разбрах, че германката, която помага с изпращането на котета на Сдружението е видяла Лоти и я е харесала за Германия. Само че тя не е подготвена. Моля, ако някой има възможност да й осигури временен дом докато се ваксинира и мине малко време след ваксината, за да замине. Тя е кротка, уравновесена, няма да създава никакви проблеми. Аз ще й осигуря чувалче с храна. Не искам да седи в клиниката толкова време, а и там няма място. В нас е от пренаселено, по-пренаселено. Че и една бургаска пратка 3 котета се задава и направо не знам как ще се справя. А да я пусна на онова бунище просто не ми се иска.

Публикувано: 25 October 2009 - 08:57 PM
Ми... подадох й пръст и тя директно си тупна гърба и започна да се гали в страната на клетката откъм мен
Понеже бях с друго коте, не можах да й обърна кой знае какво внимание, ама добре ми помърка и се погали, даже закачливо ме гризна за показалеца веднъж
Е, може и просто мен да си е харесала

Публикувано: 27 October 2009 - 12:24 AM
Цитат(d-r Bobadova @ Oct 26 2009, 11:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не мога! Тя просто е страхотна. Ако нямах 2 щях да я взема, сериозно!
А като ме уволнят ще се настаня у вас.
А като ме уволнят ще се настаня у вас.
Явно е от породата "изключително неустоими котки" (аз съм жертва на една такава)...
стискам палци за задомяване и да бъде една щастлива лиготевина :)
Публикувано: 30 October 2009 - 07:13 PM
Вече седмица мина още една и нищо. Ни от тук, ни от германката. Не знам как се чувства Лоти толкова време в клетка, но едва ли й е добре. Ех, ако ги нямаше тия дребоси в нас, щях да я взема. Сърдечно моля за помощ с временен дом. Иначе няма смисъл да чакам...неясно какво и да мъча животинчето. Три седмици вече стои в клиника, кастрирана е, ваксинирана, с навици и явно много добричка.

Публикувано: 30 October 2009 - 10:06 PM
Баба Марта, постовете ви са малко....неадекватни. Разбира се, че пуснах обяви. Снимки нямам, защото не съм ходила. Но няколко поста по-горе има снимки. Те са достатъчни мисля. Не успях днес да се свържа с германката и да разбера дали ще предложи Лоти за осиновяване, поне да има някаква светлина в тунела. Но доколкото разбрах за Лоти ще са нужни най-малко 150 лв да замине, а аз нямам толкова. Ни кастрация съм платила, ни ваксина, за малките в нас също не съм стигнала до ваксини пак заради финансови причини. И чип ще е нужен. Не искам да пускам зов за помощ, защото ми е ясно, че към момента всички сме на един хал.
Междувременно на бунището има и други женски котенца, които са готови за кастрация. Ако някой желае, може да финансира кастрирането на едно от тях. Двете момиченца там са млади, нямат годинка и са идеални за осиновяване.
Междувременно на бунището има и други женски котенца, които са готови за кастрация. Ако някой желае, може да финансира кастрирането на едно от тях. Двете момиченца там са млади, нямат годинка и са идеални за осиновяване.

Публикувано: 02 November 2009 - 11:46 AM
Лоти има възможност да пътува тези дни. Аз все още не съм си взела заплатата, надявам се до датата на пътуване да я взема. Но Лоти ще пътува с други котета и няма да мога да поема цялата сума. Сърдечно отново за жалост моля за помощ за пътя.

Публикувано: 03 November 2009 - 03:21 PM
Eдна жена от клубовете на дир.бг предложи да прибере Лоти за горе долу месец. Не се познаваме, но се надявам всичко да е наред. Аз тази вечер ще ходя до клиниката да занеса Рошко, но няма да успея да закарам и Лоти. Жената живее чак в Дружба 2 и ако има някой, който би могъл да помогне с транспорт, ще ни помогне безкрайно много. Няма как да я мъкна из градския транспорт, защото ще се наложи да сменим няколко автобуса и то все в пик час. Единственият друг вариант е такси, което ще е доста скъпо с тази дестинация, но ако няма друга възможност, планувам утре вечер да я закарам.

Публикувано: 04 November 2009 - 09:04 PM
Такам, чудото се случи. Чак не ми се вярва. Тази вечер за пореден път с котките от бунището ми се върна вярата в добрите хора. Много специално искам да благодаря на maya.maisky и на Галя, която прибра Лоти временно в дома си докато замине. Мая ни закара чак до Дружба 2 и дори ме закара до вкъщи после, а Галя й беше приготвила толкова старателно всичко. Изтърпя моите поучителни речи, познавате ме, и преди малко се чухме. Лоти е доста стресната, гали се, мърка, но като се отдалечиш се запаметявала на едно място и така. Горкото коте. Това е първата му къща. Никога не е влизало в апартамент.
Галя даде и дарение в размер на 50 лв. Ще ги използваме или за пътя на Лоти или ще ги разделим между Лоти и Рошла.
Благодаря безкрайно и на двете ви за помощта!!!
Галя даде и дарение в размер на 50 лв. Ще ги използваме или за пътя на Лоти или ще ги разделим между Лоти и Рошла.
Благодаря безкрайно и на двете ви за помощта!!!