Аз ти обеснявам че направо ги захвърлят, а ти почваш да ми пишеш от позицията на хуманноста и все едно си природозащитник. Нещата в България са отчайващи, тъй че айде да не говорим глупости и да си мислим че бай Драган или бай Осман дето са решили да натирят своите Шаро и Баро, ще тръгнат ей сега да питат другите също тъй като тях мислещи хорица, аджеба нещете ли вие нашите дворни псета, щото сакън ни се свиди да ги захвърлим на пътя или пък даже ни се свиди да извадим по 10 лв от окъсаните си джобове и да платим на ветеринар да спести мъките на кучетата? Ако не сте се сблъсквали с такива хора или такива абсурдни ситуации, аз съм имал нещастието да се нагледам на какви ли не човешки глупости, аман. Ето сега в къщите зад моя блок живеят семейство цигани и жената не е добре с психиката, гледа си уж една кучка и говори с нея като с дете. Няма лошо, ама има същия порочен чалъм като всички хора по селата и тия по градските къщи - а, то е да освобождават кучетата от синджирите им, уж да се разходело то по нощите. И сега таз кучка е разгонена, всяка вечер сбира цяла банда от мъжки кучета мераклии за сношение с нея. Аз и казвам ей лельо, недей пуска кучка нощем щото тука става кучкарник - а тя ми вика уж ОК, пък прави туй що си знае. Има и бабичка една, уж българска с мъжко куче и тя уж по-разбрана трябва да бъде, пък е на същия акъл и колкото и да и обеснявам да не си пуска нощем кучето - тя си го пуска абсолютно всяка вечер и то също ходи по е такива разгонени кучки като таз де засегнах в предните си думи. И после ще ми се обеснява от къде идвали новите и нови улични кучета, ми ето ви един прост пример от къде на всеки шест месеца се пръква по едно кучило бездомници...