Фотогалерия
Публикувано: 21 June 2010 - 10:16 PM

Публикувано: 01 August 2010 - 05:39 PM
Бяхме в къщата на баща ми - с прилично обезопасено дворче, из което бръчките щъкаха, свиниха се и търчаха или с други думи - умираха от кеф.
Малко снимчици (някои са снимани с телефон, не ми се мъкнеше тежкото фото):

Авела- лигоч

Част от дните времето беше лошо, а тъй като ставахме доста късно сутрин, реално само няколко пъти ходихме на плаж, от които само по веднъж с всяка от тях (ако бяхме с двете едновременно, аз лично щях да полудея - ужасна дизастър комбина са заедно).
Армарон

Хахавела

По лечебни причини бях обещала и двете да се топнат в морето, макар че и двете страхопъзли ужасно много се страхуваха (най-вече Хахото), та се наложи да ги "топна" малко насила... Авела я вдигнах и хвърлих във водата на плиткото няколко пъти, но успя да ме надере по левия крак и корема доста сериозно. Арма успях да я избутам някак във водата, успя дори да поплува панически, но всячески се опитваше да се покатери на мен като на остров на спасението и от нея си имам още по-качествени деруги+синини по десния крак и ръката... Изглеждам като типичен случай на animal abuse, ама в смисъла на ъбюзвана от енимъли, а не обратното

И за финал - другото състояние на двете размазгочита (имаха само две - търчане и спане, няма средно положение!):

Публикувано: 01 August 2010 - 06:24 PM

Качих още малко снимчици във Фейсбук, ето част от тях
Какви са клюкарки и двете

Като бяха сами в къщата, много внимавах да не им оставям спалнята отворена, защото балкона там е с нисък перваз и "умните" бръчони като нищо биха скочили.
Едно кученце чучнато до другите "кученца" - любимото място на Хахето, това е точно до вратата от задната страна тя само там си седеше и лежеше.

Хахавела на плаж

Армагуц на плаж

Струва ми се, че от снимките и броя им става ясно коя е била по-послушна и културна на плажа

Героите са уморени... отново

Публикувано: 09 August 2010 - 10:33 PM
Публикувано: 10 August 2010 - 09:37 AM
Прекалявай много ви се кефя
Много сте хубави!От началото на Мей не му е харесвала водата, но сега виждам се е превърнал в морски вълк". Kак копае усърдно да не е загубил нещо?
Моля, не пускайте няколко последователни мнения. Форумът има възможност за редакция на вече публикувани съобщения - използвайте я.
мод
Публикувано: 10 August 2010 - 11:54 AM
Какво стана, ще трябва да кажа на Арма и на Хахото, че са мноооого назад с материала.
Обаче, Снежи, снимките на носенето към морето и дърпането му с муцун напред са ми просто до бооолка познати!!! Е, при нас мина по-драматично, ама защото беше първи път. Догодина може да ни дойдете на гости на южното море и току-виж сме упсяли да вкараме няколко бръчки в морето едновременно - ще бъдем атракцията на плажа и мисля да продаваме билетчета по 5лв, та дано си избием джина, който предлагам да пием

Публикувано: 10 August 2010 - 01:10 PM

С удоволствие бихме се присъединили към някоя размазана шар-пейска среща...да видим какво ще стане(Мей и много мадами

Публикувано: 11 August 2010 - 02:47 AM
snezhinka, в 10 August 2010 - 01:15 PM, написа:

С удоволствие бихме се присъединили към някоя размазана шар-пейска среща...да видим какво ще стане(Мей и много мадами

Ако искаш първо да ги срещнем с Макс?! Да не се изложи пред мадамите, че не може да плува....
Той е истинска торпила във водата. Първия път уроците са безплатни! :))))
Спокойно може да ви спаси и двамата ако се наложи.
Поздрави! ;)
Публикувано: 13 August 2010 - 02:49 AM

То в тези жеги , трябва да не излиза от водата за да оцелее.
Пък и така , плажуващите имат шанс да поплуват спокойно, без да се налага Мах да им напомня , че е време да излизат.

Публикувано: 31 October 2010 - 01:31 PM
Аз направо се изумявам от търпеливостта на шар-пейите.Не знам дали при вас е така,но Мей е по принцип много обича деца,но не обича да го мачкат и затова изчаква търпеливо да бъде погален ВЕДНЪЖ и след това...

За да не бъда голословна, показвам: http://www.youtube.com/my_videos_edit
Публикувано: 01 November 2010 - 01:22 AM
Линкът ти към видеото нещо не се отваря, оправи си го.
Иначе - при нас Авела е същата :) Дава да я погали, но после го обръща на гоненица, и то наистина с най-добри намерения се гонят като кутрета. Арма обикновено много повече дава на децата да я галят, мачкат и ръчкат всякак, но и на нея като й писне или се дръпва, или започва да играе. Само дето и на двете понякога им е по-мечешка играта и единия път го събориха племенника без да искат

Аз пък по-рано тази вечер бях на Хелоуин партито на Animal Rescue Sofiа! Беше много много яко!

Няколко картинки да добиете представа:

И аз с бръчоните, които много искаха да ми изядат перуката и да ми изближат грима!

Имам още много, но сега нямам сили да ги оправя.
В този ред на мисли, ARS са страхотни и помагат с много любов на ужасно много кучета.
Прочетете повече на сайта им (ЦЪК) и ако ви е на сърце- помогнете им с някое левче!
Не само, че гарантирам с двете си ръце за тях, но и ги познавам лично и мога да ви кажа, че от известно време насам те просто направиха чудеса в нашата гадна българска действителност!
Публикувано: 01 November 2010 - 02:12 AM
А за партито....не мога да спра да се смея и да се възхищавам на костюмите ви!Уникални са!