Dog.bg Форуми : Търся хора, пострадали от Богдан Аминков

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търся хора, пострадали от Богдан Аминков Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   daki1 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 03 February 2009 - 04:25 PM

Здравейте,

Издирвам хора, чиито животинчета са пострадали от услугите на извънземния специалист Богдан Аминков. Ако сте изживели кошмара да загубите любимото си същество, благодарение на този касапин или просто имате преки наблюдения върху работата му, клиниката, пациенти и т.н., моля свържете се с мен. Крайно време е да направим нещо за сигурноста на нашите любимци

можете да ми изпратите лично съобщение или e-mail на luy@mail.bg

#2 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 February 2009 - 10:41 AM

Изключително грозно.Независимо за кой лекар .Не е в духа на този форум да се пишат такива неща .
За жалби- РВМС.За обидни квалификации - не тук, моля.
Моля Мод да изтрие цялата тема.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2009 - 10:49 AM

Цитат

Здравейте,

Издирвам хора, чиито животинчета са пострадали от услугите на Богдан Аминков.

не тук е мястото да се пишат тези неща. дори и да има такива които са пострадали...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#4 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 February 2009 - 11:13 AM

Твърде агресивен подход имате...Ако преди да изтресете тук тази тема, се бяхте разтърсили из форума щяхте да намерите някой и друг съмишленик. Поставен по този начин въпроса звучи грубо и вулгарно...
А и за какво събирате хора? Ще го разпъвате на кръст на площада ли?! :huh: :rolleyes: Ако сте недоволен от неговата работа

Цитат

За жалби- РВМС.

User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2009 - 02:35 PM

Ако става дума за доцент Аминков, аз мога да кажа само суперлативи.
Две от кучета ми се радват на добро здраве и отлична физическа форма, благодарение на него.
Едно куче беше със счупен таз след злополука, направи му операция и той вече е на 10 години и е в отлично здраве и се движи без проблем.
Другото куче също имаше подобен проблем след злополука , след лечение и спазване на препоръките му, днес на 6 години няма и помен от това.
Аз съм му благодарен за отлично свършената работа!

#6 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 February 2009 - 03:03 PM

Щом става въпрос...аз също съм много доволна от работата му. Е отношението му към хората не е най-любезното, но кой ли хирург е с всичкия си  ;D А и мен в крайна сметка, ме интересува да излекува животното ми...
Писала съм вече случая с бабиния пудел, който беше със смлян крак и след операцията на доц. Аминков, кучето дори не куца с въпросното краче.
Също така спаси и зайчето ми от "сигурна смърт", както беше предрекал лекаря, който ме изпрати на операция при Аминков. Каза ми, че ако и Аминков не успее да го оправи, значи няма кой да може...и това са думи на негов колега, уважаван лекар и също много добър професионалист, според мен.
Но както на всички хора, така и на лекарите се случва да сгрешат...
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   Андрей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2009 - 03:12 PM

Да не би случайно да бъркате д-р Аминков с някой от неговите стажанти? Ние имахме проблем и търсейки помощ в неговата клиника получихме диагнозата 'лошо счупване, нужна е операция'. Така и не се разбра дали г-н Аминков е поставил тази диагноза и стажантите са ни я предали (той явно не говори с 'простосмъртни'), или някой от тях смело е констатирал нещо толкова нелепо.

Чувал съм хубави работи за него, но както и по-горе се спомена - и на лекарите се случва да сбъркат. Търсете мнение на повече от един специалист и според мен - търсете такъв, който обича професията си, а не го прави просто така. (така и не бяхме счупени.. евала на добрите лекари :drugarche: )

#8 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 28 February 2009 - 09:43 AM

Аз се ползвам от услугите на проф. Аминков /тъй като той стана професор/ - повече от 15 години, завела съм при него по безплатната програма за кастрация сигурно 20-30 и повече кучета. Кастрирал ми е моите кучета и на приятелите ми. Водила съм разкъсани, потрошени, прегазени, с всякакви видове наранявания кучета. Не казвам, че всички е спасил, защото някой са били безнадеждни и поне е помогнал за лекият им край...
Скоро изпратих един котарат с прещипана и откъсната почти опашка, подмятали ги от кабинет на кабинет и котака вече бере душа и посред нощ - той стана, оперира и спаси котката...
Друг такъв няма в София.

#9 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 28 February 2009 - 12:18 PM

За мен професор Аминков е най- добрият хирург в България! Виждала съм го да " изправя на крака" много безнадежно потрошени животни!

#10 Потребителят е офлайн   animalprograms Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 06:27 PM

Както се убеждаваме, всеки гледа от своята камбанария. И всеки има право на мнение. Грозното дотук бе, че някои побързаха да порицаят автора на темата. Когато бедата е на чужд гръб, потърпевшият няма ли право на мнение? Когато ни води самодоволството, не губим ли усет за обективност?

Ето факти около моя злополучен опит с прехваления доцент. Подведе ме без биопсия да оперирам бързорастящ тумор. Получи общо 200 лв. След около месец туморът възстанови предишната големина. След 117 дни порази поясната област, животното се парализира, и се наложи да го умъртвя.

Преди услугата на Аминков, д-р Иван Попов, надежден хирург, вече ми бе отказал подобна безсмислена интервенция.

След услугата на Аминков, доц. Димов ме попита дали сме правили биопсия. След него, и д-р Чернева попита за същото.

Колкото до заслугите на нашия герой в областта на рутинната хирургия (кастрациите), последните двама в това отношение са също заслужили.

#11 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 March 2009 - 11:33 PM

Показване на мнениетоanimalprograms, в Mar 4 2009, 04:27 PM, написа:

Подведе ме без биопсия да оперирам бързорастящ тумор.

И какво ли щеше да ти каже биопсията за бързорастящият тумор ?Да видим- ако е злокочествен -да не оперирате и да си свърши работата това нещозловещо? Или да опитате да дадете шанс ? Или проблемът са парите за операцията и малкия шанс ?
Малкият шанс.
За живот.

Айде стига бълвали л**на. Нито медицината е точна наука.Нито резултатът от хирургическите интервенции е гарантиран.Нито хирургът е Господ-Бог.

Аз пък безкрайно уважавам ДОКТОР Аминков, без титли.Уважавам го за това, че независимо по кое време на денощието му звъня -той е готов да се отзове.Правил го е много пъти за моите животни.Че винаги когато има нужда от търсене и нетрадицинен подход за хирургия и мисъл- той е готов и стриктен ,и подготвен.Че когато не е рутинно, а е новаторско - той е заставал с мен.Да разказвам ли? Мога с огромни подробности.

Противното и най-отвратителното е ,че един цитиран по-горе вет (умник-диагностик и опортюнист на шефа си ) ми отказа да реанимира кучето ми, не беше Аминков ,той не би го направил посмъртно.А и въпросният някой си ,дето питал за биопсия -не знам защо отказа кислород на черното куче.Честно-не знам и до днес не спирам да се чудя - ЗАЩО ,за Бога, отказа , докато Черния, посинял си отиваше, а ти си играеше на компа си ?
Играй си на компа .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#12 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 March 2009 - 02:05 AM

Чета, чета ... може би всеки изказал мнение е прав за себе си. В моя дом членове на семейството ни са кучета вече над 30г. Помня времето когато ветовете бяха обучени само за селскостопански животни, д-р Иванов, в момента директор на зоогическата градина ни беше първия персонален, личен вет. Има тенденции в отношението към постояните клиенти и това е нормално. Същевременно плащаш за име и очакваш адекватна медицинска помощ ... но не я получаваш, прехвърлен на стажанти и др. подобучаващи се доктори. Имаше доста теми, тук във форума за въпросния доктор и кабинета му, те не са изсмукани от пръстите. На кой от вас не се е случвало, да попадне в реномирина клиника, кабинет и да не получи необходимото внимание, преглед, изследване?! Повечето хора които се възмутиха от въпросното обвинение, влючително моя близка, дали биха реагирали така ако им батисат животинката от безхаберие, невнимание, пропуск ... или просто в момента не си отчетен като близък. Повярвайте ми, знам за какво говоря!
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   animalprograms Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2009 - 07:23 PM

Цитат: "... Повечето хора които се възмутиха от въпросното обвинение, влючително моя близка, дали биха реагирали така ако им батисат животинката от безхаберие, невнимание, пропуск ... или просто в момента не си отчетен като близък..."

Неотдавна и в друг форум жена с разкрита самоличност оплакваше погубеното си от Аминков животинче. Въпреки всичко, хвалачите сякаш ни натякват, че за тях стоте тояги на чужд гръб са нищо.

#14 Потребителят е офлайн   fildi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 07:58 AM

Бих искал да вдигна малко темата и да споделя моето мнение. Няма да пиша много защото в момента не съм в състояние. Имам бигъл на почти 3 годинки и вчера претърпя операция на стомаха и червата в клиниката на ДОКТОР Аминков. Само мога да кажа, че хората направиха всичко каквото зависеше от тях за да спасят моето момче. Какъвто и да е изхода, ще им бъда благодарен винаги, че се отзоваха да ни помогнат. Бари(моя приятел) в момента е много отпаднал и се възстановява. Днес ни чакат системи и т.н. Болно ми е да го гледам в такова състояние, но ако не бяха хирурзите от екипа на д-р Аминков досега да си е зиамнал. БЛАГОДАРЯ им от все сърце !!!
User's Signature

Vanity of vanities....

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни