Търся хора, пострадали от Богдан Аминков
Публикувано: 03 February 2009 - 04:25 PM
Издирвам хора, чиито животинчета са пострадали от услугите на извънземния специалист Богдан Аминков. Ако сте изживели кошмара да загубите любимото си същество, благодарение на този касапин или просто имате преки наблюдения върху работата му, клиниката, пациенти и т.н., моля свържете се с мен. Крайно време е да направим нещо за сигурноста на нашите любимци
можете да ми изпратите лично съобщение или e-mail на luy@mail.bg
Публикувано: 04 February 2009 - 11:13 AM
А и за какво събирате хора? Ще го разпъвате на кръст на площада ли?! :huh: :rolleyes: Ако сте недоволен от неговата работа
Цитат
Публикувано: 04 February 2009 - 02:35 PM
Две от кучета ми се радват на добро здраве и отлична физическа форма, благодарение на него.
Едно куче беше със счупен таз след злополука, направи му операция и той вече е на 10 години и е в отлично здраве и се движи без проблем.
Другото куче също имаше подобен проблем след злополука , след лечение и спазване на препоръките му, днес на 6 години няма и помен от това.
Аз съм му благодарен за отлично свършената работа!
Публикувано: 04 February 2009 - 03:03 PM
Писала съм вече случая с бабиния пудел, който беше със смлян крак и след операцията на доц. Аминков, кучето дори не куца с въпросното краче.
Също така спаси и зайчето ми от "сигурна смърт", както беше предрекал лекаря, който ме изпрати на операция при Аминков. Каза ми, че ако и Аминков не успее да го оправи, значи няма кой да може...и това са думи на негов колега, уважаван лекар и също много добър професионалист, според мен.
Но както на всички хора, така и на лекарите се случва да сгрешат...
Публикувано: 04 February 2009 - 03:12 PM
Чувал съм хубави работи за него, но както и по-горе се спомена - и на лекарите се случва да сбъркат. Търсете мнение на повече от един специалист и според мен - търсете такъв, който обича професията си, а не го прави просто така. (така и не бяхме счупени.. евала на добрите лекари :drugarche: )
Публикувано: 28 February 2009 - 09:43 AM
Скоро изпратих един котарат с прещипана и откъсната почти опашка, подмятали ги от кабинет на кабинет и котака вече бере душа и посред нощ - той стана, оперира и спаси котката...
Друг такъв няма в София.
Публикувано: 28 February 2009 - 12:18 PM
Публикувано: 04 March 2009 - 06:27 PM
Ето факти около моя злополучен опит с прехваления доцент. Подведе ме без биопсия да оперирам бързорастящ тумор. Получи общо 200 лв. След около месец туморът възстанови предишната големина. След 117 дни порази поясната област, животното се парализира, и се наложи да го умъртвя.
Преди услугата на Аминков, д-р Иван Попов, надежден хирург, вече ми бе отказал подобна безсмислена интервенция.
След услугата на Аминков, доц. Димов ме попита дали сме правили биопсия. След него, и д-р Чернева попита за същото.
Колкото до заслугите на нашия герой в областта на рутинната хирургия (кастрациите), последните двама в това отношение са също заслужили.
Публикувано: 05 March 2009 - 11:33 PM
animalprograms, в Mar 4 2009, 04:27 PM, написа:
И какво ли щеше да ти каже биопсията за бързорастящият тумор ?Да видим- ако е злокочествен -да не оперирате и да си свърши работата това нещозловещо? Или да опитате да дадете шанс ? Или проблемът са парите за операцията и малкия шанс ?
Малкият шанс.
За живот.
Айде стига бълвали л**на. Нито медицината е точна наука.Нито резултатът от хирургическите интервенции е гарантиран.Нито хирургът е Господ-Бог.
Аз пък безкрайно уважавам ДОКТОР Аминков, без титли.Уважавам го за това, че независимо по кое време на денощието му звъня -той е готов да се отзове.Правил го е много пъти за моите животни.Че винаги когато има нужда от търсене и нетрадицинен подход за хирургия и мисъл- той е готов и стриктен ,и подготвен.Че когато не е рутинно, а е новаторско - той е заставал с мен.Да разказвам ли? Мога с огромни подробности.
Противното и най-отвратителното е ,че един цитиран по-горе вет (умник-диагностик и опортюнист на шефа си ) ми отказа да реанимира кучето ми, не беше Аминков ,той не би го направил посмъртно.А и въпросният някой си ,дето питал за биопсия -не знам защо отказа кислород на черното куче.Честно-не знам и до днес не спирам да се чудя - ЗАЩО ,за Бога, отказа , докато Черния, посинял си отиваше, а ти си играеше на компа си ?
Играй си на компа .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 March 2009 - 02:05 AM
Публикувано: 06 March 2009 - 07:23 PM
Неотдавна и в друг форум жена с разкрита самоличност оплакваше погубеното си от Аминков животинче. Въпреки всичко, хвалачите сякаш ни натякват, че за тях стоте тояги на чужд гръб са нищо.
Публикувано: 07 September 2010 - 07:58 AM

Vanity of vanities....

Вход

Горе
Цитиране +