ВАЖНО!! За новия форум и модерирането! Започваме прочистване на форума
Публикувано: 08 February 2009 - 12:19 PM
Форумът вече се премести на друг сървър.
Сега ми предстои къртовска работа, за да оправя много от постовете. След преместването някои линкове и снимки вече не работят.
Редактирането на форума ще протече в няколко насоки:
1. Ще прегладам ВСИЧКИ ТЕМИ и ВСИЧКИ ПОСТОВЕ. Там, където разполагам с изтритите отпреди снимки, ще мога да ги сложа отново. Снимките, които нямам в комптъра си няма да мога да възстановя за съжаление. B)
2. Ще изтрия някои постове с вече неактуална информация - включително и мои постове, така че моля да не се сърдите неоснователно. Няма защо да товарим форума с остарели неща, които вече не ни ползват.
3. В няколко теми липсват почти всички снимки - например на Ник, на Яра, на Антената, на Рико, на Патриция - много моля стопаните да ми пратят по няколко снимки на тези кучета, за да мога да оправя темите. Сами разбирате, че не мога да сложа всички снимки, защото това ще отнеме много време. Ще сложа само най-хубавите, които да представят кучето в най-добра светлина. Същото ще направя и с темата за Патриция. Повечето постове в тези теми ще бъдат изтрити, защото снимките ще са по-малко, а постовете няма смисъл да стоят празни. Снимките в тези теми бяха изтрити от недоброжелатели, които навредиха на целия форум dog.bg и това наложи преместването му на нов сървър и с нов вид.
Моля ви да бъзете търпеливи, защото ще имам много работа.
А междувременно, всеки може вече свободно да качва снимки и да пише. :lol:
Публикувано: 21 February 2009 - 02:49 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 08:46 PM
Не се чудете защо ме няма на facebook, myspace или skype :lol:
До този момент получих помощ само от michael и ivan-z.... ;)
Публикувано: 23 February 2009 - 09:51 PM
slaviad, в Feb 23 2009, 06:46 PM, написа:
Не се чудете защо ме няма на facebook, myspace или skype :lol:
До този момент получих помощ само от michael и ivan-z.... ;)
:D
БЛАГОДАРЯ!!!!
ФОРУМА НЯМАШЕ ИЗОБЩО ДА СЪЩЕСТВУВА АКО НЕ СИ ТИ!!!!
Поне според мен... :P B)
Велика си !!!!

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 23 February 2009 - 11:07 PM

Публикувано: 26 February 2009 - 01:47 AM
Урааааааааааааааааааааааааааа!!! Оправих, каквото можах. Сега се отдавам на заслужена почивка... :lol:
То стана почти като Господ, който сътворил света в шест дни и на седмия решил да си почине... :P :P :P :lol:
Последните дни бяха доста приятни - да изплакнеш очите с толкова много красиви догове накуп !!! :P
Пожелавам успех на всички....Хахахаахахахахаха!
СПОЙЛЕР!!!
Публикувано: 26 February 2009 - 10:13 AM
slaviad, в Feb 25 2009, 11:47 PM, написа:
Урааааааааааааааааааааааааааа!!! Оправих, каквото можах. Сега се отдавам на заслужена почивка... :lol:
То стана почти като Господ, който сътворил света в шест дни и на седмия решил да си почине... :P :P :P :lol:
Последните дни бяха доста приятни - да изплакнеш очите с толкова много красиви догове накуп !!! :P
Пожелавам успех на всички....Хахахаахахахахаха!
СПОЙЛЕР!!!
Страхотна работа . НЯКОИ теми са станали даже по хубави от преди с добавени снимки . п.п. Добре че си имаме съвестен и всеотдаен МОДЕРАТОР , иначе форума нямаше да е същия .
Публикувано: 26 February 2009 - 11:31 PM
Публикувано: 27 February 2009 - 12:38 AM