Dog.bg Форуми : Изгубено или изхвърлено кокерче, Поморие

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубено или изхвърлено кокерче, Поморие

#1 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 February 2009 - 08:11 PM

Цитат

малкото ни бебе кокер е изгубено или изхвърлено от новите му "добри родители' миналото лято в ахелой спред тях последно е видян около солниците на поморие много страдам за него и ме боли затова 4е го дадох на тях за мен е много важно да разбера бебето ми дали е живо искам да открия невъзможното и се надявам някои да намери информация за него моля ви защото много страдам мога да изпратя снимки имеила ми е s_rudeva@abv.bg

Цитат

мъжки кокер-шпаньол чернобял,изченал в поморие.сега трябва да е на 2 години и половина.искам да знам дали някои го е намерил и приютил.жената която го е загубила е лъжкиня държала малък ресторант в поморие от хасково и е с три деца.искам да не плача и да знам че се грижат за момчето ми.на снимката е майка му
снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 February 2009 - 02:19 PM

Дали има нещо общо ?

Боряна :: 25.01.2009 г. 22:47:47
e-mail:buba@students.nbu.bg
Брой прегледи: 10

Намерен кокер
Намерен е черно бял, мъжки, кокер с каишка

от тук :
http://www.obiavi-bg...0%95%D0%A0.html

#3 Потребителят е офлайн   sami_kliff Икона

Публикувано: 12 February 2009 - 12:14 AM

В Поморие съм ходила само веднъж,нямам понзати,които мога да питам за кученцето.Но съм сигурна,че все някой,който чете обявата,трябва да има връзка с Поморие.Ако не е пряко свързан,може би поне има кой да попита.Нека го вземем по-насериозно,защото е наистина много по-сериозно,отколкото изглежда.Нека ви помоля,тези от вас,които имат възможност да потърсят,нека го направят.За да се опитаме да върнем това кученце!

#4 Потребителят е офлайн   maklaud Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:14 PM

:'( за съжаление това не е нашето бебе благодаря ви все пак за желанието да ми помогнете
ве4е цяла седмица сълзите ми не спират прегледах вси4ки обяви които намерих говорих с непознати хора от поморие и надеждата ми
за щастлив краи запо4ва да се смалява а болката да расте гледам старите снимки и ми е трудно да си мисля какво може да му се е слу4ило или как страда някъде навън  моля ви ако някои знае нещо за него дори ако е откраднат или препродаден или го е виждал някаде нека ни съобщи искаме само да знаем дали е жив и къде живее сега ако трябва и възнаграждение ще дам напомням ви хора с големи сърца той е 4ерно бял мъжки кокер сега трябва да е на 2 години и половина изгубен е в края на лятото на 2008 от новите си "добри стопани"- те дори не помнят то4но кога  в ахелой видян е в поморие

#5 Потребителят е офлайн   maklaud Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 10:42 PM

февруари март април май юни вече 5 месеца откакто научих неприятната новина че са го загубили и нищо
от пуснатите от мен обяви се обаждаха само хора които се опитваха да ми продадат всякакав цвят кокерчета но не и моето
вече смятам че му се е случило нещо лошо покрай моите салзи разболях и майка му искаха да я оперират оказа се фалшива пиомвтрия и че сарчицето и е зле явно съм и предала моя стрес и разболях и нея сега плача за нея дали ще издаржи и за това че аз я истормозих съсъ страданието си милите ми сладки животинки

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни