Развъдник FORTEPIANO
Публикувано: 20 May 2009 - 06:51 PM
Мамани сладки бубулечки- ОБИЧАМ ГИ

Публикувано: 20 May 2009 - 10:10 PM
Честито!
Пускай им много снимки докато растат, че да се радваме на бръчки!
Пускай им много снимки докато растат, че да се радваме на бръчки!
Публикувано: 21 May 2009 - 10:25 AM
С риск да стана досадна - пак благодаря, и да ви се връща на всички тъпкано
Малко снимки от днес, започвам с пренебрегнатата ни вчера първородна мома, която си е присвоила функцията на възглавница за останалите две ;)

Повече снимки - кoгато ни станат големи кожите

Малко снимки от днес, започвам с пренебрегнатата ни вчера първородна мома, която си е присвоила функцията на възглавница за останалите две ;)

Повече снимки - кoгато ни станат големи кожите

Публикувано: 21 May 2009 - 10:55 AM

ехаааааааааа"циганетата" супер е отбора на затвора
Много целувки на тях и мама Чина-банбина
Публикувано: 21 May 2009 - 01:48 PM
Като ги гледам прасенцата, с гъдел си спомням за нашите като бяха такива... Дениии, дупе да ти е яко!!! А на и тоя отбор мадами зор ще видиш докато намериш съвестни стопани!
Можем само да предложим да помагаме с нещо, ако имаш нужда!!!
Я кажи колко тежат муците? Мама как е?

Я кажи колко тежат муците? Мама как е?
Публикувано: 21 May 2009 - 02:13 PM
Хаха, нека все така да ми е зле! :) Определено ми е доста по-лесно отколкото с едно бебе, пък и с такава майка мога и 10 да отгледам, да ми е жива и здрава :) Вече нямам търпение да дойде моментът, в който ще станат дизастъри.. майка им ще бъде най-щастлива обаче
Иначе всички са добре, особено бебоните - пълнят тумбаците, цапат и спят. Чинка днес е с леко стомашно неразположение, но като цяло след като й мина умората от близо 24 часовия родилен процес, направо си е супер. Днес все още не съм ги теглила мишоците, вчера бяха от 400 до 450 грама.

Иначе всички са добре, особено бебоните - пълнят тумбаците, цапат и спят. Чинка днес е с леко стомашно неразположение, но като цяло след като й мина умората от близо 24 часовия родилен процес, направо си е супер. Днес все още не съм ги теглила мишоците, вчера бяха от 400 до 450 грама.

Публикувано: 21 May 2009 - 10:22 PM
Мммм и аз ги видях на живо..пупу -да са живи и здрави !
Черните ме кефят (защото не съм виждал други де)
Черните ме кефят (защото не съм виждал други де)