Моля за съвет - напукани възглавнички
Публикувано: 16 February 2009 - 11:54 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 17 February 2009 - 10:04 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 08 April 2009 - 11:59 PM
Публикувано: 09 April 2009 - 07:35 AM
здравейте,аз имам подобен проблем с моето чау чау.Възглавничките на задните му лапи са изтъркани чак до розово(а те са тъмни).Дори вчера едната се разцепи малко.Незнам дали се е порязъл някаде на вън,или просто е много изтъркана вече.Тече му малко кръв,но бързо му мина.Моля ви дайте ми някакъв съвет какво да правя,защото ме е страх че пак ще се нарани някаде,защото по нашите пътища какви ли не боклуци има.Благодаря предварително.
[/здравеи и едно от моите кучета има този проблем вече 4 ден го мажа с ADOFILM направо за два дни нови лапички пробваи го цената е 16 лв поне в Пловдив quote]
пробваи го и ти много помага
Публикувано: 11 April 2009 - 05:19 PM

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 04 May 2009 - 08:22 PM

Публикувано: 04 May 2009 - 09:05 PM
AHIM LAURICEN VER MAGNUSON, в May 4 2009, 08:22 PM, написа:
Сори за офф-а, ама...
Любезни AHIM LAURICEN VER MAGNUSON (последният да затвори вратата!

"13. Никога не използвайте само ГЛАВНИ БУКВИ когато пишете, това се възприема като КРЕЩЕНЕ и е изключително дразнещо."
Тук е ветеринарен форум - хората пишат за болните си животинки, не е място за покупко-продажби . Има тема за това - Продавам/Разменям/Подарявам
И последно - ако кученцето ви излиза навън само за по 3 мин .... бедното то! Впрочем не знам на каква възраст е, но ако няма всички ваксини - най-добре да не излиза въобще, ако има - само 3 мин разходка?! Най-искрено му съчувствам, а вас бих посъветвала да почетете тук във форума, има интересни неща за отглеждане на кучета, вкл. йорки, които също са кучета като другите.
Поздрави!
Публикувано: 25 October 2010 - 12:22 AM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 09 December 2015 - 12:05 PM
Моля за помощ ! Бяхме на ветеринар, но ми се стори, че доста лековато го прие. каза да " го мажа там с нещо и щяло да се оправи" Аз обаче го мажа с мазничко кремче от няколко дни и НЕ виждам подобрение.
Кученцето е доберман на 1 година и не бих казал, че минажа пожече от 300 м на ден по асфалт и то на каишка - тичането и играта е на тревичка (мека трева за футболен стадион)
Кученцето, няма други (известни за мен) заболявания.
Публикувано: 15 December 2015 - 01:23 PM
Medic, в 09 December 2015 - 01:05 PM, написа:
Моля за помощ ! Бяхме на ветеринар, но ми се стори, че доста лековато го прие. каза да " го мажа там с нещо и щяло да се оправи" Аз обаче го мажа с мазничко кремче от няколко дни и НЕ виждам подобрение.
Кученцето е доберман на 1 година и не бих казал, че минажа пожече от 300 м на ден по асфалт и то на каишка - тичането и играта е на тревичка (мека трева за футболен стадион)
И ние сме с доберман и с този проблем. Ветеринария ни ни поръча крем и днес трябва да пристигне. Не помня името, но като го взема ще пусна снимка и името на крема. :)
Публикувано: 15 December 2015 - 01:23 PM
Medic, в 09 December 2015 - 01:05 PM, написа:
И ние сме с доберман и с този проблем. Ветеринария ни ни поръча крем и днес трябва да пристигне. Не помня името, но като го взема ще пусна снимка и името на крема. :)