Беззащитно и вероятно закъсало бебе куче

Публикувано: 09 August 2009 - 08:59 AM
						Хихи... след качването на клипчето, има запитване за Зендра. Хората изрично са написали, че имат езерце в двора, където Зендра ще може да се пляцика на широко 
 Тази седмица от приюта ще ходят на посещение на кандидатите и ако преценят, че хората са подходящи.... Сещате се 

Публикувано: 09 August 2009 - 05:58 PM
Цитат(Илит @ Aug 9 2009, 09:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хихи... след качването на клипчето
Все забравям да кажа на Мамиха и половинката, че снимките и клипчетата им са страхотни. И съм убедена, че много помагат да има повече задомени животни!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 09 August 2009 - 10:25 PM
Цитат(bushkata @ Aug 9 2009, 04:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
... много помагат да има повече задомени животни!
Мерси, bushka,

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

Публикувано: 17 August 2009 - 02:39 PM
						Невероятни снимки наистина! Благодаря ви! 
 Изобщо не прилича на беззащитно животинче вече, особено на една от снимките, където вади един поглед, на който нито една кокошка не би могла да устои жива.:))) Действително прилича на лисичка. Отличава се само по това, че явно не може без водоем. :)

Публикувано: 17 October 2009 - 08:00 AM
						Предългото чакане на Зендра за свой дом и стопани е към края си 

Поискаха я (най-после!) от Брюксел, имат семейство за нея!
В понеделник трябва да проверя полети и цени и щом съберем парите, Зендра заминава.
Моля, помагайте!

Поискаха я (най-после!) от Брюксел, имат семейство за нея!
В понеделник трябва да проверя полети и цени и щом съберем парите, Зендра заминава.
Моля, помагайте!

Публикувано: 15 November 2009 - 01:21 PM
						Като официална кръстница на Зендра (това го казвам със срам, защото така и не и купих нито дрешка, нито креватче 
 ), на мен се пада честта да ви зарадвам -Зендра вече е в Амстердам, от където днес ще си я вземат осиновителите и и след кратко возене до Брюксел, тя най-после ще си бъде у дома.
Зендра е много специална за мен, винаги ми е била любимка -толкова добра и деликатна -не бебе, а истинска лейди:)
Всичко хубаво, миличка и дори да ни забравиш, погълната от хубавия си дом и добрите си стопани, ние ще те помним и обичаме!
Искам да се възползвам и да благодаря на mamiha и mrtn, които, за да ни закарат до летището, станаха толкова рано сутринта, че дори моите кучета категорично отказаха да излязат на разходка. Благодаря ви!

Зендра е много специална за мен, винаги ми е била любимка -толкова добра и деликатна -не бебе, а истинска лейди:)
Всичко хубаво, миличка и дори да ни забравиш, погълната от хубавия си дом и добрите си стопани, ние ще те помним и обичаме!
Искам да се възползвам и да благодаря на mamiha и mrtn, които, за да ни закарат до летището, станаха толкова рано сутринта, че дори моите кучета категорично отказаха да излязат на разходка. Благодаря ви!

Публикувано: 15 November 2009 - 01:48 PM
						И аз съм я виждала малката хитруша и знам каква чаровница е 
 Много се радвам за нея,сигурна съм че "нейните" хора ще я обичат много и че си е струвало чакането.Пожелавам и спокоен,дълъг и щастлив живот пълен с любов и вече да се плацика в  собствено басейнче 

Публикувано: 15 November 2009 - 07:27 PM
						Късмет и много щастие на това лъчезарно и мило същество! Най-накрая и то дочака да си има стопани и дом. Искам да кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на д-р Станкова, която цели 10 месеца я гледа с толкова много любов и внимание. Благодарение на нея, Зендра израстна толкова общителна, неконфликтна и...просто щастлива! Искам да помоля, ако някой има възможност да помогне за изчистване на сметката на Зендра - не е плащано поне от 3 месеца, надявам се малко по малко да успеем да се издължим на докторката.

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

Вход

Горе
 Цитиране +