Беззащитно и вероятно закъсало бебе куче
Публикувано: 25 February 2009 - 10:11 AM
PURSY, в Feb 25 2009, 08:02 AM, написа:
и да й измислим име на палечка :)
Много моля, нека аз, нека аз!!!
Преди да намеря Зорба мислех да си купя женски изложбен маламут и прекарах месеци в чудене за хубаво име... Сега отпадна покупката на куче и перфектното ми име остана зян...:(
Много моля, с черешка отгоре -нека е Зендра (подмаз, подмаз)!
Публикувано: 25 February 2009 - 06:57 PM
:D Станах си кръстница (къде се е загубило танцуващото емотиконче?). Май трябваше ризка и хавлийка да купя на кръщелничето? А за тортата, грам не се надявайте. Най-много с нЕкоя люта рАкия да почерпя. И за да не спамя безразборно, да питам. Искам да купя легълце, личен подарък от мен за Зендра (ама друго си е да си има име) и да го дам на Мамиха в петък. Дали е уместно -има ли място, където да се сложи в стационара и прочие?
Публикувано: 25 February 2009 - 08:51 PM
Ако кученцето има краста и леглото е меко, от плат, и луксозно предполагам, после сигурно ще трябва да се изхвърли и няма да може да се обработи. Не искам да попарвам ентусиазма ти, но може би трябва да се действа по-практично предвид недостига на средства. Пустите пари, трябват и спасяват животи. Като оздравее може дрешка да му вземеш.
Публикувано: 25 February 2009 - 10:35 PM
Благодаря за помощта на всички, ще питам д-р Станкова за калция и кремовете, и ако ще свършат работа, ще пиша. А за легленцето...мисля, че има къде да се сложи там, но предвид крастата може би наистина е по-добре да се остави за после, като се оправи детето ... но и за това ще питам :) Иначе кученцето днес е ходило на няколко разходки, много жизнено било. Според д-р Станкова кожния проблем не е толкова притеснителен, колкото краченцата - това че ги държи свити. Тя каза, че днес няколко пъти му е правила масажчета и е поопъвала крачетата. Сухожилията били някакси по-къси от самите крачета и това ги ограничавало от изпъване. Явно това бебе от съвсем малко е останало само, майката не е могла да го кърми и то да си получава необходимите вещества...Но иначе то си ходи, че и тичка даже. Ами горе - долу това разбрах днес, но като отидем тези дни ще разуча повече.

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 26 February 2009 - 12:20 AM
Кученцето е много миличко! Шапка ви свалям за това,което правите! Успех на Зендра и дано си намери любящи стопани! Надявам се да има все повече хора, които да проявяват състрадание към животните!

GOD DOES NOT CALL THE QUALIFIED, GOD QUALIFIES THE CALLED!!!
Публикувано: 26 February 2009 - 10:43 AM
Аз също имам останали някои очни препарати. Ако са необходими за бебата или за друго куче там, мога да ги дам. Благодаря на всички, които пишете по темата и помагате на малката шушка. Страшно е сладко това смърфче и много се надявам да се оправи напълно и да живее щастливо. :) :) :)
Публикувано: 26 February 2009 - 01:32 PM
Зендра дребна ли ще остане на ръст
И след колко време,ще може да се задоми ?

И след колко време,ще може да се задоми ?

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.