''Магазин'' Бандог в Пловдив ??? Не купувайте куче от там !
Публикувано: 25 February 2009 - 08:20 PM
elia123, в Feb 24 2009, 09:34 PM, написа:
това е от първите ми постове,т.е.,че съм пуснала жалба на даденият ми адрес. :(
Публикувано: 25 February 2009 - 08:25 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 February 2009 - 02:33 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2009 - 02:43 PM
Megian, в Feb 27 2009, 12:33 PM, написа:
НИКАКВО РАЗВИТИЕ няма--исках помощ зая идеи ,остана само тази за ''господари на ефира'',неизвестно е обаче кои орган ще извикаме за съдействие???проучванията ми стигнаха дотам ,че магазина се държи от мистични хора ,с мн.връзки и пари ,подкупващи навсякъде , и всички опити които досега са правени са били напразни,за затварянето му,все ''някак си ''нищо не им се случва...и си работят.нищо против търговията --само да са нормални условията за живот и лекарският надзор--нещо което явно им звучи на китайски...минах оттам ,вече стояха 3 ''продавачи''все едно на пост ,така ми се стори поне....
Публикувано: 28 February 2009 - 10:58 PM
Публикувано: 01 March 2009 - 07:25 PM
elia123, в Feb 28 2009, 01:43 PM, написа:
Май останах неразбрана.Контролният орган,който се занимава именно с такива случаи е Националната Ветеринарномедицинска Служба /НВМС/ и нейните подразделения Регионална Ветеринарномедицинска Служба /РВМС/.Именно на тях трябва да подадете жалба.Жалбата трябва да се напише на лист,а не да се праща на и-мейл и трябва да съдържа точно описание на видяното и членовете от Закона за Защита на Животните /ЗЗЖ/ и Закона за Ветеринарномедицинската Дейност /ЗВМД/,които са нарушени /в поста на rodegunda,след моя ги е написала доста подробно/.Също така в жалбата си пишете данните и когато проверката бъде извършена ще получите известие за резултата.Трябва да си вземете входящ номер на жалбата.А отделно пишете на организацията.
Обаче не знам за Пловдив адреса.Без да се подават жалби естествено,че нищо няма да стане.Не виждам никакъв смисъл да се обаждате на "Господари на ефира" в случая.Разбирам да сте подавали жалби,да е извършена проверка и пак да не го затварят,защото има корупция примерно-ДА,но да не сте сигнализирали в НВМС и да започвате веднага с "Хайде да се обадим на Господари на ефира" -не стават така нещата.Направете това,което ви казах,вместо да тръгвате с негативизъм "ма то в България на никой не му пука,няма смисъл да се занимавам".То ние ако не се занимаваме няма кой.
Потърсете само адреса и действайте.
Тел-а им е 02/915 98 20
Това е страницата на НВМС http://www.mzgar.gov...s/functions.htm
Ето ви електронния адрес на Генералния директор на НВМС cvo@nvms.government.bg
Публикувано: 01 March 2009 - 10:23 PM
Преди време една моя позната заведе дело срещу него и магазина,но нямаше никаква полза.Искрено се надявам да има възмездие за всичките тези изстрадали животни
Публикувано: 01 March 2009 - 10:39 PM
gloria, в Mar 1 2009, 10:23 PM, написа:
Можеш ли да разпиташ и да кажеш повече - какво е станало, какво е решил съдът?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 April 2009 - 01:46 PM

Публикувано: 11 April 2009 - 04:57 PM
Публикувано: 11 April 2009 - 06:44 PM
ceasar, в Apr 11 2009, 04:36 PM, написа:
Точно такива са. Е това само в един магазин съм го виждал, и кучетата - доберманче и мопсче изглеждаха добре за породата си.Нямам идея дали през ноща не ги прибират някъде. Ще кача снимки в понеделник.
Публикувано: 12 April 2009 - 03:38 PM