Много се извинявам, но не знам къде да попитам - не видях тема! Само да попитам и ще помоля след това Дог да изтрие темата!
Купих на едно 3 годишно улично коте (от 3 години е в нас де, но е без порода) Роял Канин от най-обикновенната и до сега е хранена с каквото има и изобщо никакъв режим на хранене не е имала. Та... ако може някой да ми каже как да я храня, но не с много подробности, защото няма смисъл! Сега я гледа баща ми и едва ли ще и взима витамини и разни добавки. Е, ако се налага ще и дадем! Кажете ми моля ви по колко пъти и по колко храна на ден да и даваме, защото горкичката си няма никакъв режим, а е много красива! Благодаря ви!
Хранене на едно коте
Публикувано: 15 October 2005 - 07:23 PM
Публикувано: 15 October 2005 - 07:27 PM
ако се контролира сама може да й се сипе цялата суха храна за деня наведнъж и тя да си хапва когато иска (около 50-60 грама). ако наистина няма режим и излапвва всичко наведнъж пък после иска още ще трябва да й давате на малки порции на 2-3 пъти през деня. храната на Роял канин за котки е много добра и нямате нужда от витамини. само е важно да има много вода защото от нея ожадняват.
Публикувано: 15 October 2005 - 07:55 PM
Значи 60 грама на 2 пъти е добре, нали? Да речем сутрин и вечер? Ами тя всъщност е много притенциозна, но Рояла го лапа като лабрадор b)
Публикувано: 15 October 2005 - 09:12 PM
Много ми се иска да бъде, но едва ли... cl) Тя, както казах, живее с баща ми и той ме помоли всъщност да попитам! Благодаря ти много manus! w)
Дог, ако мислиш, че темата е вече безсмислена - изтрий я, на мен много ми помогна! r)
Дог, ако мислиш, че темата е вече безсмислена - изтрий я, на мен много ми помогна! r)
Страница 1 от 1