Dog.bg Форуми : Намерена черна женска ангорска котка, кастрирана, София

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерена черна женска ангорска котка, кастрирана, София

#21 Потребителят е офлайн   vaiolina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2009 - 10:59 PM

Обяви в района мога да разлепя утре или във вторник най-късно, но става малко сложно да й търсим постоянен дом и в същото време да издирваме стопаните й. Ще разлепя обяви и ако до края на седмицата никой не се обади, може официално да й се търси постоянен дом според мен. Не е сигурно и че е избягала, може да са я пуснали умишлено. Проблем ли е обявите да не са принтирани, а ръчно написани с маркер на бял лист? Моля те да ми пишеш на лични за твоя номер, за да го сложа в обявата.

#22 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 11:09 PM

не е проблем, просто да са с по-големи букви, да привличат внимание

#23 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 April 2009 - 08:49 PM

Писала ми е жена с пекинез на 4 години и дъщеря на 1 година за черната котка. Предвид на това, което знаем за характера й, не мисля, че са подходящи, но все пак помисли. Ако решиш нещо, мога да дам координати. Като цяло обаче не ми хареса жената от двете изречения, които ми е писала. Къде и как е котето сега междудругото?
User's Signature

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2009 - 09:13 AM

Шери е все още в гаража, качвам я по 1 час вечер горе, но тя не приема моите котки, става лоша и драска и хапе. Два пъти прескочи терасата и стоя един час на покрива. Тя ще се чувства добре някъде в къща с двор, където да може да излиза. Има определена страст към лова, папагала едва не пострада, като се има впредвид, че живее с пет котки. Иначе много меси и мърка, научи си много бързо името, но посяга, когато е горе. Плаче, ако ме няма в стаята. Може би, ако е сама, за да не се плаши, няма да го прави, не знам. Но за нея вече е мъка да живее в този гараж и аз сериозно се замислям дали да не я пусна в някой двор.

#25 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 10 April 2009 - 06:35 PM

Задръж малко с пускането на двор. Имам още една кандидатка от днес с много обещаващ и грамотен мейл. Ще ти пиша на лични да не спамя още тук.
User's Signature

Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 12 April 2009 - 01:00 AM

Не мога да се въздържа да не публикувам писмото на госпожата с 1-годишната дъщеря. Да си губиш времето да пишеш и отговаряш защо не можеш да дадеш точно това коте на еди кой си и да получиш следното:
ia hodi se gramni ma piklo!vzemi go napi6i v obiavata tova a ne 4ovek da si gubi vremeto i nervite s teb.mnogo se pravite na razni prirodoza6titnici ama ob6to vzeto ni6to nepravite.cial jivot sam gledala kotki i ku4eta i iavno e stresirano ot vas ne ot ne6to drugo.ti otkade znae6 kade 6te se 4uvstva dobre?ti kato si prosta i nemoje6 da go opravi6 ot polovin godina li ili neznam kolko pi6e na obiavata to4no tova govori samo za sebe si kolko si zle ti!edinstvenata pri4ina poradi koiato nastoiavah be6e 4e moeto kote be6e sa6toto no po4ina ot starost.aide po jivo po zdravo!dano ti doide akala v glavata niakoi den

Надявам се другата госпожа да е по-добре. И да не отпишем котето съвсем...
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 April 2009 - 10:10 AM

Дени, пусни й името и майла в черния списък. Подобни "хора" дори не трябва да им се позволява да раждат, камо ли да отглеждат деца. Колко простотия само!!!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#28 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2009 - 10:27 AM

Ха-ха, Дени, много се смях! Що ругатни си отнесла вместо мен, съжалявам!
А Шери вчера целия ден беше горе, защото си бях вкъщи и за пръв път седна в мен. Много иска да излиза на балкона, може да е живяла някъде на двор или на първи етаж и да е излизала, не знам, в същото време навън се плаши. На Шери й трябва човек с опит, може би в началото да не я галят, да се успокои. В кухнята стоеше до мен и наблюдава какво правя. Но другите котки ги прави на пет пари.

#29 Потребителят е офлайн   tedi19 Икона

Икона за мнението  Публикувано: 13 April 2009 - 11:13 AM

Показване на мнениетоPURSY, в Mar 8 2009, 09:04 PM, написа:

ето снимки на котанката, спешно й търся временен дом

zdraveite az si tarsq kotka :) pi6ete mi na chochkata_19@abv.bg

В този форум се пише на кирилица!
мод

#30 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2009 - 12:13 PM

Моля да прочетете внимателно темата, защото Шери е с особен характер!

#31 Потребителят е офлайн   nikoleta0707 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 April 2009 - 04:24 PM

така за дени и за жената с дете.аз съм въпросната госпожа и мога само да ви кажа че наглото отношение на въпросната дени си заслужи въпросните мои думи.когато вие попитате за някое коте с цел едва ли не да помогнете не може да ви отговарят със котката на теб няма да ти я дам при положение че изобщто не ме познава и съм и написала 2 изречения че имам дете и куче и бих желала да взема котето.госпожицата която отговаря по този начин изобщто няма право да се прави на велика.това е нещтото което ме подразни.освен това тя първа си позволи да ме обиди след което и написах този мейл.от много време чета темите в този сайт и много съжалявах че не мога да помогна на някое животинче,тъи като имах котка куче а по касно ми се роди и детенце.сега когато ми се отдаде възможност това момиченце направо ме разби.искам само да ви кажа че явно е по лесно да отидеш в магазина и да си купиш котенце отколкото да попадаш на такива хора които да те ядосват.моля ви преди да давате някакво заключение кой какъв е преди това да изслушате и двете страни.ако към вас някой се отнесе зле и вие така ще реагирате.

а за коментара "на такива хора не трябва да им раждат деца" извинявай много ама детето ми е страхотно.грижа се за нея като за принцеса а кученцето ми е най страхотното куче на света.обикновенно пекинезите са зли а моя обича вси4ки а най много дъщеря ми

благодаря ви че си загубихте времето да прочетете

Показване на мнениетоPURSY, в Apr 13 2009, 11:13 AM, написа:

Моля да прочетете внимателно темата, защото Шери е с особен характер!

#32 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 15 April 2009 - 05:03 PM

Моят първи имейл към вас:

Котето все още търси дом, но не мисля, че е подходяща за толкова малко дете.

Втори:

Комплексни причини. Котето все още е много стресирано и едно дете ще го стресира допълнително, което няма да радва нито една страна.

Трети:

Не искаме да го даваме на ВАС, а не по принцип. И ако малко се позамислите, ще видите, че го правим не заради котето, а заради вас. Котето е страхливо, стресирано и посяга да хапе. Такова ли коте искате за вас и дъщеря ви?! Че и нагло....

И тогава вече вие започнахте с пикли, микли и т.н. Прощавайте, госпожо, вярно, писмата ми не бяха изпълнени с възторг и топлина към вас, но по принцип така пиша на всички, от които получавам писма на шльокавица, с 6-ци и 4-ки. За мен това е неуважително, както по-късно вие сама доказахте нивото си на възпитание. Няма какво да говоря повече, думите говорят сами.
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   nikoleta0707 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 April 2009 - 05:14 PM

а явно сте можели да бъдете учтиви.извинявам се за острия начин по който реагирах но усетих неприязън в думите ви което ме подразни а и просто бях ядосана като получих мейла ви и си го изкарах на вас.а относно латиницата-просто съм си свикнала със английските и честно казано не ми прави впечатление.относно котето ви пожелавам успех в задомяването.ако имате нужда от помощ може да ми пишете.

#34 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 15 April 2009 - 08:50 PM

И аз се извинявам, така като гледам можело да бъда маааалко по-учтива. За информация само на четящите, да не ме обвинят сега в детеомраза, малко след госпожата на мейла ми писа друга госпожа също с малко дете, че и куче : ) Дотук нещата вървят добре. Остава само Пърси и тя да се видят и харесат, разбира се. Стискам палци!
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2009 - 09:35 AM

Нямаме нищо против осиновителите да са с деца, но за Шери аз съм длъжна да кажа истината-тя посяга да хапе и да драска, изведнъж като че ли решава, че нещо я застрашава. Не знам дали е разбойничка, според мен е стресирана от това стоене на дървото две денонощия на студа, а и вероятно е била подгонена от куче. Много мърка, меси, сяда ми в краката, ходи все след мен, снощи готви с мен в кухнята, но имам белези от нея. Не е като Сънката кротушанка. Това е истината, и особено когато детето е малко, не може да не предупредя за това. Аз съм сигурна, че тя ще се успокои, трябва й време. Иначе е много красива и много игрива.

#36 Потребителят е офлайн   nikoleta0707 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 April 2009 - 06:51 PM

няма нищто дени.авр явно и на двете не ни е било ден.честно казано и аз мисля че котето не трябва да бъде при малки деца ако наистина така скача да хапе.по добре да му се намери добър стопанин с който тя да се чувства спокойна(да няма разни дразнители като деца например или други животни).ако имате нужда от храна за котето бих купила за да ви помогна.тя наистина е прекрасно коте :)

#37 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2009 - 07:58 PM

Благодаря за предложената помощ, засега се справям, тя ми е шеста в дома, затова и не мога да си я оставя, иначе щеше да е моя. Днес за пръв път имаше среща с деца, даже много й хареса да я галят, та после като я оставях в гаража, от яд ме наби! :zz_223: Много интересна котка!

#38 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 16 April 2009 - 08:11 PM

И аз имам подобна "побойничка"- Ребека.Но си се обичаме въпреки това.Дано скоро й намерим дом.Успех на мацанка!
User's Signature

Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2009 - 11:12 AM

Шери в събота беше осиновена :zz_223: Два дни стоя със свито сърце, в очакване да ми я върнат тази побойничка! Днес пак се чухме с жената, вече се е сприятелила с тяхното коли и спят заедно, първият ден е одраскала мъжа й, но той не беше впечатлен от това. Спи им в леглото, и много иска да седи в скута на дъщеря им. Много ми се иска да се държи прилично, защото хората са страхотни! Стискайте и вие палци да му дойде акъла в главата на малкото цигане (така й викаше мъжът ми, нали е черна като дявол!), за да живее нормален живот на домашно коте! Ето и снимки в новото й семейство!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#40 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 April 2009 - 12:02 PM

:af_089: Бравооооооо, PURSY! Невероятно приятна новина! Стискаме палци, то се подразбира. Дано малката хулиганка да се кротне, за да не си изпусне късметчето.

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни