Dog.bg Форуми : за любовта на собствениците към любимците си

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

за любовта на собствениците към любимците си

#1 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2009 - 02:10 PM

Знам, че не всички са като нас по-голямата част от потребителите на форума, но все пак си мисля, че след като си гледал куче/коте заслужава достоен край.

Та историята е: в началото на януари на Симеоновско шосе на тротоара, пред бензиностанция Петрол видях умрял кокер. Вероятно качен от човек или нахап от куче. Рових в нета да потърся собствениците, не намерих нито една обява. В края на февруари попаднах на това http://www.bezdom.in...o...=3&Itemid=0
Оказа се, че това е кучето. Звъннах на собственичката същия ден и се уговорихме да я заведа на мястото. Отидохме,тя се разплака. Лошо впечатление ми направи веднага. Каза, че слава богу дори и мъртав добре, че знае поне какво се е случило и че иска веднага да си вземе друго куче. Това 6 годишния кокер (не запомних името) правил много бели, бягал, това му загубване било от 11.2008г. Питах, защо толкова късно е пуснала обявата, тя каза, че имало и други. Както и да е всеки гледа по различен начин на нещата. Тя трябваше да го прибере и да го погребе, защото имала къде. Зарадвах се, че намерих съмишленик, но не беше задълго радостта ми. След три дни намерих кучето захвърлено 20 метра в едни боклуци. Стана ми адски гадно.

Това исках да споделя.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#2 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 10:17 PM

Не намирам думи просто.... Глупостта, безотговорността и невежество на хората води точно до това... Като вземе следващото, съдбата му ще е същата, за съжаление.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   grizla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2009 - 11:56 AM

За пореден път си мисля,че в един прекрасен утопичен свят,за да имаш куче ще се полага изпит.

#4 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 30 March 2009 - 12:08 PM

Показване на мнениетоgrizla, в Mar 30 2009, 12:56 PM, написа:

За пореден път си мисля,че в един прекрасен утопичен свят,за да имаш куче ще се полага изпит.

+1 !

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни