Шар-пей говорилня нашите кучета - общи приказки и още нещо
Публикувано: 24 April 2009 - 12:26 PM
Поръчахме си ей тая джаджа.. другата седмица като дойде ще дам инфо как е. В момента са ми спокойни и двете и почти не се дърпат като коне, но всеки момент очаквам пак да ги хванат братята. Пък и като видят котка спокойствието се изпарява моментално и никаква корекция не върши работа. Знам, че има и други с проблемни магарета, ще ви държа в течение как е положението .... с движението ... на МПС-тата :)

Публикувано: 04 May 2009 - 10:31 AM
Здравейте vl_design, малкият Адлер е хубавец! Разкажете ни повечко за него, родители, от кой развъдник, на колко месеца е в момента...., мисля че има какво да ни кажете, освен прекрасните снимки, които сте постнали ...

Публикувано: 05 May 2009 - 11:03 PM
Кучето беше малко на гости, беше станал известно време градски и си направихме малко снимки, по принцип кучето си е наше производство, от родители, мъжки син шарпей закупен от Русия, и кремава женска от БГ от развъдник Style Bullet, кучето е цвят изабела, които се постига много трудно и е рядко срещан, не знам до колко е известен факта за това какъв е този цвят и как се стига до него но мога да спомена ,че се свързва с така наречените D-гени, които са носители на синия цвят, но при самите кучета цвят изабела този ген присъства но не се изявява, и същевременно друг ген от Е-групата, които пък определя дали даденото куче може да има маска, се изявява и така просто казано се постига този уникален цвят.Принципно казано, само кучета които в рода си са имали син шарпей, и надяваики се този ген да им се е предал, може да очакват в бъдещи поколения такъв тип кучета. Кучето е от развъдник White Rhino Kennel, и в момента е на 7-месеца.
Публикувано: 16 May 2009 - 06:58 AM
красавци......
какъв цвят е точно Антъни, че от снимката не мога точно да се ориентирам

Публикувано: 03 June 2009 - 11:19 PM
Ето това е Арчи. Купих си го от зоомагазин, не съжалявам изобщо. Досега единственият проблем, който съм имала с него са очичките, за всичко дуго смея да кажа че е железен. Много е мил, има уникален характер, но все пак нека го поогледа някой по компетентен от мен и да си каже мнението че да не се изложа. Надявам се да се хареса .....
Публикувано: 16 June 2009 - 10:21 AM
renshi, в Apr 24 2009, 11:26 AM, написа:
Поръчахме си ей тая джаджа.. другата седмица като дойде ще дам инфо как е. В момента са ми спокойни и двете и почти не се дърпат като коне, но всеки момент очаквам пак да ги хванат братята. Пък и като видят котка спокойствието се изпарява моментално и никаква корекция не върши работа. Знам, че има и други с проблемни магарета, ще ви държа в течение как е положението .... с движението ... на МПС-тата :)

renshi за това писахме и в голдънския форум и мислия,че ще ти свърши добра работа.Аз също се интересувам от този тип каийшки (не че има на кои да ги накича де