Шар-пей говорилня нашите кучета - общи приказки и още нещо

Публикувано: 26 August 2009 - 06:16 PM

Публикувано: 04 September 2009 - 10:06 PM

И ние срещнахме голям проблем с намирането на хотел,в който да допускат и домашни любимци...и в края на крайщатата наехме апартамент в един много хубав комплекс!
...
ПС: форумът нещо много замря!Никой не пише и не споделя!

Публикувано: 06 September 2009 - 01:20 PM
Ще се опитам да раздвижа малко сега като помоля някой да ми препоръча някоя вет. клиника, където да направят операция на Арчи на очичките, тъй като явно има обръщане на клепачите и особено едното му око много тече, досега слагах разни капки и мехлеми, но не помага.Благодаря предварително...

Публикувано: 08 September 2009 - 12:48 PM

Ние специално не отпускарствахме много, но пък за сметка на това потънахме в разнообразни задачки
 Вкъщи правим вече втори мини ремонт и е лека лудница. Виж, на кучовци им е весело, защото непрекъснато минават нови хора и се правят интересни неща
 Вкъщи правим вече втори мини ремонт и е лека лудница. Виж, на кучовци им е весело, защото непрекъснато минават нови хора и се правят интересни неща   
 С двете- Арма и Авела, до вчера бяхме и за няколко дни на вила на морето. Само че самото море те не го видяха, де. Аз и Стан успяхме да направим 1час плаж и това беше. Не стига, че времето беше ужасно ветровито, хладно, че и заваля... Ами и имахме разни здравословни драми.
За сметка на това пък двете направиха страшен фитнес отпуск, търчейки нон-стоп из цялата къща и двора... Думичката "кал" не искам да ми се споменава скоро!!!
 Снимки май нямаме... защото и времето, и настроението ни беше отпаднало и мързеливо... Ама ако знаете какъв апетит и после какво спане им се отвори на бръчоните!!!
 Снимки май нямаме... защото и времето, и настроението ни беше отпаднало и мързеливо... Ама ако знаете какъв апетит и после какво спане им се отвори на бръчоните!!!  
Tedyss,
До момента при кой лекар се лекувате, кой ви е предписвал капки и мехлеми? На каква възраст е сега Арчи? За операция или друга манипулация на очичките задължително отидете само при лекар с опит точно в това! В София те са само няколко - Д-р Борисов, Д-р Златева...

Публикувано: 08 September 2009 - 07:17 PM

Публикувано: 08 September 2009 - 11:06 PM

Публикувано: 08 September 2009 - 11:12 PM

Публикувано: 11 September 2009 - 04:19 PM

Публикувано: 11 September 2009 - 04:26 PM

Публикувано: 15 September 2009 - 06:49 PM
И така уговорихме се за другата седмица, ще правя снимки и ще пиша пак.....
Много благодаря, че ми го препоръчахте, струваше си пътя до там :)

Публикувано: 18 September 2009 - 10:33 PM
Прочети тази тема - http://forum.dog.bg/-t9454.html
В нея има доста информация за положителните страни и за рисковете.
Аз лично познавам хора с кастрирани и кучета, и котки, включително любимците на майка ми.
Мога да кажа, че всъщност много добре им се отрази!
Самата операция не е тежка, но все пак трябва да се прави от опитен лекар, и то точно в това. Вече се прави и с вътрешни, резорбиращи се конци. Неприятни са само няколкото часа докато кучето излиза от упойка, но иначе до няколко дни са като нови. Рисковете са малки, но пак повтарям, стига да се правят при опитен лекар. По-безопасна е инхалационната анестезия.

Публикувано: 16 October 2009 - 03:22 PM
И така уговорихме се за другата седмица, ще правя снимки и ще пиша пак.....
Много благодаря, че ми го препоръчахте, струваше си пътя до там :)
Tedyss, какво става с бръчката? Какво показаха снимките?

Публикувано: 18 October 2009 - 11:49 AM
У нас е голям екшън, нали сме с добрата стара Арма и лудата й щерка Авела.
Значи, всяка поотделно е послушна, обачееее двете станаха такава комбина, че просто вече апараментът ни не е същия
 Като се приберем (дори и да ни е нямало само час-два) са преместили масата и един огромен тежък фотьойл, съборили са половината възглавници-облегаки на дивана, малкото диване на дърти години се сети, че масата е вкъсна за дъвчене... Веднъж беше набарала и едни джунджории от по-нисък рафт в кухнята, заради нея махнахме и едни албуми и картини и снимки в рамки, които бяха подпряни над дивана (защото продължаваме да нямаме холни рафтове и да можем да разпределим картините по стената)... Вещите някакси ги преживявам, уж като сме ги изморили и натичали е по-добре, ама просто играта им е много груба- дупят се, скачат, боричкат се и се гонят с кеф и любов, ама много мечешката го правят и все има някой одран я по чело, я по буза, я по заден крак... обикновено въпреки че Авела е много по-нахална от майка си, тя е по-пострадалата. Обаче днес като излизахме и се върнахме, на Арма й е хубаво разпрана бузата (+-1,5см, отворено до бяла кожа)... ми направо ще ги убия! Сега уморени спрат, навилняли са се! А преди да ги остаивм сами и двете са разходени добре, тичали на поляна... ще ги убия, бе!
 Като се приберем (дори и да ни е нямало само час-два) са преместили масата и един огромен тежък фотьойл, съборили са половината възглавници-облегаки на дивана, малкото диване на дърти години се сети, че масата е вкъсна за дъвчене... Веднъж беше набарала и едни джунджории от по-нисък рафт в кухнята, заради нея махнахме и едни албуми и картини и снимки в рамки, които бяха подпряни над дивана (защото продължаваме да нямаме холни рафтове и да можем да разпределим картините по стената)... Вещите някакси ги преживявам, уж като сме ги изморили и натичали е по-добре, ама просто играта им е много груба- дупят се, скачат, боричкат се и се гонят с кеф и любов, ама много мечешката го правят и все има някой одран я по чело, я по буза, я по заден крак... обикновено въпреки че Авела е много по-нахална от майка си, тя е по-пострадалата. Обаче днес като излизахме и се върнахме, на Арма й е хубаво разпрана бузата (+-1,5см, отворено до бяла кожа)... ми направо ще ги убия! Сега уморени спрат, навилняли са се! А преди да ги остаивм сами и двете са разходени добре, тичали на поляна... ще ги убия, бе!  
 Да не говорим, че диванът ни е двуцветен - бледозелено и бледожълто... да ви обяснявам ли как се чистят кървища?
Мдааа... изводът е:
Теорема Тошева за шар-пей идиотизма: Един шар-пей вкъщи е кротко, мързеливо дете, играещо си от време на време. Ако в уравнението, обаче, се добави втори, характеристиките "кротко, мързеливо" отиват в историята.

Публикувано: 18 October 2009 - 01:38 PM
 ето на това му казвам аз КУПОН
 ето на това му казвам аз КУПОН   Ако някой не е гледал последната най-нова част на култовия "САМ ВКЪЩИ"...е нека заповяда в Надето и да гледа записването на филма
 Ако някой не е гледал последната най-нова част на култовия "САМ ВКЪЩИ"...е нека заповяда в Надето и да гледа записването на филма   
 А Мей само си мечтае за такива купони като вашите...не че не си наваксва когато излезем по парковете на игра, но игра игра и...както винаги той е пострадалият

п.п иска ми се да открадна една идея от форума на йоркитата? Какво ще кажете обменим facebook-те си?Така бихме могли (по-някакъв начин) да се опознаем по-добре

Публикувано: 18 October 2009 - 02:06 PM

Моят facebook е Snezhinka Poycheva
 ...койо иска да също да се присъединява
 ...койо иска да също да се присъединява   
 А за фитнеса...струва ми се много добра идея
 (а тя ще му хапе ли бръчките,защото Мей се обижда, когато му ги хапят)
 (а тя ще му хапе ли бръчките,защото Мей се обижда, когато му ги хапят)   ...миличкият ми,той постоянно си ходи с дръскотини или отпечатаци от нечии зъбки по главата,врата
 ...миличкият ми,той постоянно си ходи с дръскотини или отпечатаци от нечии зъбки по главата,врата   дори и в момента е с 2 зъба на главата,т.к се опита да...се окачи на една доста по-голяма какичка,която 1 000 000 пъти му каза, че не иска да се занимава с него
 дори и в момента е с 2 зъба на главата,т.к се опита да...се окачи на една доста по-голяма какичка,която 1 000 000 пъти му каза, че не иска да се занимава с него   
     .. абе...шемет ...
 .. абе...шемет ...  

Публикувано: 18 October 2009 - 02:16 PM

Маймуни такива, продължават да спят сега... сигурно кроят планове за утре през деня!
Ще взема да сложа аз една уеб камера, та поне после да знам кой е главния виновник.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +
 Публикувано: 26 August 2009 - 07:50 PM

Публикувано: 26 August 2009 - 07:50 PM