Шар-пей говорилня нашите кучета - общи приказки и още нещо
Публикувано: 26 August 2009 - 06:16 PM

Публикувано: 04 September 2009 - 10:06 PM

И ние срещнахме голям проблем с намирането на хотел,в който да допускат и домашни любимци...и в края на крайщатата наехме апартамент в един много хубав комплекс!
...
ПС: форумът нещо много замря!Никой не пише и не споделя!

Публикувано: 06 September 2009 - 01:20 PM
Ще се опитам да раздвижа малко сега като помоля някой да ми препоръча някоя вет. клиника, където да направят операция на Арчи на очичките, тъй като явно има обръщане на клепачите и особено едното му око много тече, досега слагах разни капки и мехлеми, но не помага.Благодаря предварително...

Публикувано: 08 September 2009 - 12:48 PM

Ние специално не отпускарствахме много, но пък за сметка на това потънахме в разнообразни задачки

С двете- Арма и Авела, до вчера бяхме и за няколко дни на вила на морето. Само че самото море те не го видяха, де. Аз и Стан успяхме да направим 1час плаж и това беше. Не стига, че времето беше ужасно ветровито, хладно, че и заваля... Ами и имахме разни здравословни драми.
За сметка на това пък двете направиха страшен фитнес отпуск, търчейки нон-стоп из цялата къща и двора... Думичката "кал" не искам да ми се споменава скоро!!!

Tedyss,
До момента при кой лекар се лекувате, кой ви е предписвал капки и мехлеми? На каква възраст е сега Арчи? За операция или друга манипулация на очичките задължително отидете само при лекар с опит точно в това! В София те са само няколко - Д-р Борисов, Д-р Златева...
Публикувано: 08 September 2009 - 07:17 PM
Публикувано: 08 September 2009 - 11:06 PM
Публикувано: 08 September 2009 - 11:12 PM
Публикувано: 11 September 2009 - 04:19 PM
Публикувано: 11 September 2009 - 04:26 PM
Публикувано: 15 September 2009 - 06:49 PM
И така уговорихме се за другата седмица, ще правя снимки и ще пиша пак.....
Много благодаря, че ми го препоръчахте, струваше си пътя до там :)
Публикувано: 18 September 2009 - 10:33 PM
Прочети тази тема - http://forum.dog.bg/-t9454.html
В нея има доста информация за положителните страни и за рисковете.
Аз лично познавам хора с кастрирани и кучета, и котки, включително любимците на майка ми.
Мога да кажа, че всъщност много добре им се отрази!
Самата операция не е тежка, но все пак трябва да се прави от опитен лекар, и то точно в това. Вече се прави и с вътрешни, резорбиращи се конци. Неприятни са само няколкото часа докато кучето излиза от упойка, но иначе до няколко дни са като нови. Рисковете са малки, но пак повтарям, стига да се правят при опитен лекар. По-безопасна е инхалационната анестезия.
Публикувано: 16 October 2009 - 03:22 PM
И така уговорихме се за другата седмица, ще правя снимки и ще пиша пак.....
Много благодаря, че ми го препоръчахте, струваше си пътя до там :)
Tedyss, какво става с бръчката? Какво показаха снимките?
Публикувано: 18 October 2009 - 11:49 AM
У нас е голям екшън, нали сме с добрата стара Арма и лудата й щерка Авела.
Значи, всяка поотделно е послушна, обачееее двете станаха такава комбина, че просто вече апараментът ни не е същия

Да не говорим, че диванът ни е двуцветен - бледозелено и бледожълто... да ви обяснявам ли как се чистят кървища?
Мдааа... изводът е:
Теорема Тошева за шар-пей идиотизма: Един шар-пей вкъщи е кротко, мързеливо дете, играещо си от време на време. Ако в уравнението, обаче, се добави втори, характеристиките "кротко, мързеливо" отиват в историята.
Публикувано: 18 October 2009 - 01:38 PM

А Мей само си мечтае за такива купони като вашите...не че не си наваксва когато излезем по парковете на игра, но игра игра и...както винаги той е пострадалият

п.п иска ми се да открадна една идея от форума на йоркитата? Какво ще кажете обменим facebook-те си?Така бихме могли (по-някакъв начин) да се опознаем по-добре

Публикувано: 18 October 2009 - 02:06 PM

Моят facebook е Snezhinka Poycheva

А за фитнеса...струва ми се много добра идея

Публикувано: 18 October 2009 - 02:16 PM

Маймуни такива, продължават да спят сега... сигурно кроят планове за утре през деня!
Ще взема да сложа аз една уеб камера, та поне после да знам кой е главния виновник.