хайди ние пристигамеее
а Вие очаквайте снимки по късно хихи ;)

Публикувано: 04 April 2009 - 04:29 PM
 Правите си срещи без петел в бандата така ли?
 Правите си срещи без петел в бандата така ли? 

Публикувано: 04 April 2009 - 05:06 PM
 Шая беше без повод на едно място с Кайра и Чинка.. Учидващо тя не бягаше панически и не стоеше в краката ми, даже се закачаше и тичаше след тех, а не както обикновенно беше тя да е гонената
  Шая беше без повод на едно място с Кайра и Чинка.. Учидващо тя не бягаше панически и не стоеше в краката ми, даже се закачаше и тичаше след тех, а не както обикновенно беше тя да е гонената   
  . Мисля, че момичетата след още няколко разходки  ще се возят спокойно отзад /ВСИчКИ/
  . Мисля, че момичетата след още няколко разходки  ще се возят спокойно отзад /ВСИчКИ/   , а ние с renshi ще си бърборим отпред по пътя.
   , а ние с renshi ще си бърборим отпред по пътя.

Публикувано: 04 April 2009 - 06:48 PM

Публикувано: 06 April 2009 - 09:40 PM
 Първо падна един от кучешките и го намерихме на земята, обаче почнаха и други да падат, но никакви ги няма
 Първо падна един от кучешките и го намерихме на земята, обаче почнаха и други да падат, но никакви ги няма   ....... явно ги гълта
   ....... явно ги гълта   , но незнам има ли някакъв определен  период за смяната на зъбите или е според - зависи индивида ? Защото според мен си ги сменя доста бързо! Важното е, че веднага отдолу излизат нови зъбки, които пак според мен растат също толкова бързо
 , но незнам има ли някакъв определен  период за смяната на зъбите или е според - зависи индивида ? Защото според мен си ги сменя доста бързо! Важното е, че веднага отдолу излизат нови зъбки, които пак според мен растат също толкова бързо   

Публикувано: 07 April 2009 - 12:15 PM
 6arpei4o, в Apr 6 2009, 08:40 PM, написа:
6arpei4o, в Apr 6 2009, 08:40 PM, написа:
 . Иначе и от двете успях да си намеря и запазя по 1-2 зъба, оттам нататък всичко е минало ... по каналния ред
. Иначе и от двете успях да си намеря и запазя по 1-2 зъба, оттам нататък всичко е минало ... по каналния ред  

Публикувано: 10 April 2009 - 10:24 AM
 . Накупили сме му всевъзможни кокали от тези пресованите кожи, дентал и един, който пак е дентал но е по твърд и с него голяма борба пада, но въпреки всички те му забавления пак удря по един зъб на масата в кухнята. Преди това не и обръщаше никакво внимание ама сега като падат зъбките си ги почесва, но нищо дано само крака да си остане дано не изгризе всичко останало
  . Накупили сме му всевъзможни кокали от тези пресованите кожи, дентал и един, който пак е дентал но е по твърд и с него голяма борба пада, но въпреки всички те му забавления пак удря по един зъб на масата в кухнята. Преди това не и обръщаше никакво внимание ама сега като падат зъбките си ги почесва, но нищо дано само крака да си остане дано не изгризе всичко останало   

Публикувано: 12 April 2009 - 08:04 PM

Публикувано: 15 April 2009 - 09:13 PM
 /
 / 

Публикувано: 24 April 2009 - 11:34 AM

Публикувано: 24 April 2009 - 11:34 AM