renshi....а бебетата са просто
Моите кучета
Публикувано: 27 March 2009 - 04:25 PM
много хубаво и смисленно изказване
, много се радвам, че има мислещи и разсъждаващи по такъв начин членове на клуба
, само така ще можем да вървим напред и да се наредим сред най-добрите
, дано след няколко месеца, да те видим и тебе снимана, с такива сладки бебчета в ръцете
...е може и да не са всички сини...ще ти го простиме
Публикувано: 27 March 2009 - 04:47 PM
Убедена съм, че повечето сме на едно мнение и разсъждаваме по един и същ начин. Но само се изнервяме и нажежаваме обстановката, а това за съжаление не решава проблемите.
офф-топик: За сини бебета има време, едва ли ще е след няколко месеца, но.. иначе.. мистерията е голяма...
офф-топик: За сини бебета има време, едва ли ще е след няколко месеца, но.. иначе.. мистерията е голяма...

Публикувано: 27 March 2009 - 05:25 PM
renshi, в Mar 27 2009, 02:47 PM, написа:
Убедена съм, че повечето сме на едно мнение и разсъждаваме по един и същ начин. Но само се изнервяме и нажежаваме обстановката, а това за съжаление не решава проблемите.
...ми то не може от време на време, да не се нажежи обстановката...нормално е, важното е да спазваме нужното благоприличие!!!... в случая мисля, че не преминахме границата!
Цитат
...добре де, нали ти казах, че няма да ти се разсърдим
Публикувано: 18 January 2010 - 04:37 AM
Zdraveite pishe ne nestor a jena mu,jal me e mnogo za tezi ku4enca ....neznam koi kazva istinata,no dano ima dobri i mili hora koito da se grijat dobre za tiah,zashtoto loshoto otglejdane na tezi suzdania e prosto prestuplenie! Po bruchki paletata sa mnogo dobre,no naistina ochichkite imneshto ne se vijdat,dano da sa jivi i zdravi i ima dobri hora da se grijat za tiah.
P.S. izvinete me za latinicata niamam kirilitca,ot skoro imame tozi komp. i v momenta sme v USA izvinete me
P.S. izvinete me za latinicata niamam kirilitca,ot skoro imame tozi komp. i v momenta sme v USA izvinete me

Вход

Горе
Цитиране +