O'K Boss Cocoa Nut - Richy
Публикувано: 27 March 2009 - 07:23 PM
Както повечето знаят Ние сме О"K Boss Cocoa Nut - Ричи. Ричко е роден на 08.11.2006г. и от 12.12.2006г. е пълноправен, най-любим и най-глезен член на нашето семейство.
Характерно за него е неяденето, ужасът от чистене на ушите и спането. Изключително възпитано и схватливо куче ( и то не от мен, а от самосебе си) - никога не е ръфал мебел, дреха или чехъл, Никога не се качва на диван или на спалнята ако не види, че върху тях е постлано неговото шалте - отново като че ли от самосебе си схвана, че така трябва да бъде, не ни е коствало никакви усилия да го обучаваме. Изключително чистоплътен (като изключим характерното пенявене и влачене на лиги :-)). Е малко ни е непослушко - по принцип знае кое какво значи и слуша, но когато е разсеян от страничен фактор като котка или друго движещо се нещо шансът да остане на място е 50:50 - зависи колко е голямо изкушението. Затова в градски условия не го пускаме да тича без каишка, но се стремим често да го извеждаме да тича извън града. В отношението съм към другите кучета е доста несоциализаран - за него са интересни само да ги изучава, т.е. да започне да ги души по всяка част от тялото, а от тях очаква да стоят мирни, но започнат ли да се закачат с него той се дразни. Най-много едно кръгче-две да се погонят и вече не им обръща внимание.
Еми това за нас от сега - прилагаме малко бебешки снимки проследяващи историята ни (включително и няколко операции, които за съжаление не успяхме да избегнем).
Публикувано: 27 March 2009 - 09:24 PM

Публикувано: 02 April 2009 - 07:53 PM
Щях да кажа, че на Ричи много му тичка скафандъра :)
Искам само да споделя кефа от недъвкане на мебели!!! Е, и от неяденето, за съжаление...
Ама... наистина адски умни са тези наши кучета, честно!
А знаеш ли, това за другите кучета също ми е много познато! Арма не харесва по-активните и напористите кучета, но си умира от кеф някой да я търпи първо да го издушка обстойно отвсякъде!
Хм... ама и вие сте ни далече... ужас.
Публикувано: 05 April 2009 - 06:43 PM
Публикувано: 20 June 2009 - 12:54 PM
Публикувано: 17 July 2009 - 02:46 PM
За съжаление Райчо Кефчев (новият ни прякор провокиран от Рая, в който изпада като се размаже на хладните плочки в коридора или кухнята) и тази година ще пропусне море, тъй като ние ходим предимно на малко преселени места, където си е мъчение и за него и за хората около нас да го изведем и на половин разходка (имахме такъв опит първото му лято). Гаранция ще види пак морето някоя година има време.........
Публикувано: 30 December 2009 - 11:46 PM

Според мен в началото се е правил на недостъпен и на важен- как така веднага ще си хареса новото ложе

Най-жестока е първата разпльокана снимка! Пусто много им тичкат на бръчковците такива мързеливи пози, нали?!
Абе едно пиленце ми каза, че семейството ви ще се увеличава?

Леле... Ричката колко мачкане и дърпане го чака... като знам нашия племенник като се види с Арма на какво я прави... ама тя търпи и се кефи даже

Казано накратко: Весели празници на цялото ви домочадие!!! Много много здраве, по водаи ле да върви всичко и само с хубави неща да ни се хвалите!!!

Пускайте повечко снимчици, без тях форумът пустее...
PS Струва ми се също, че момчето е позагладило корема, а? Пу-пу!
Публикувано: 11 April 2010 - 10:26 AM
Публикувано: 11 April 2010 - 11:07 AM
Моите деца, съм ги отгледала с кучета, без никакъв проблем, така че споко, не се притеснявайте!
Шар-пеите много обичат децата и скоро ще започне даже и да го пази!
Публикувано: 12 April 2010 - 12:44 AM

Сигурна съм,че няма да имате никакви проблеми...като ги знам шая-пейчовците какви са душички!

Публикувано: 12 April 2010 - 03:06 PM

Много много здрав и щастлив да бъде бебо!
А относно израстването на дете с куче - напротив на разпространените "градски легенди", истината е, че деца, израстнали с животни са по-малко склонни да развият алергии! Освен това, поделяйки живота си с домашен любимец, децата се научават да защитават и по-слабите от тях, както и на любов и уважение към околните.
Сега само чакаме снимки на бебо и Ричо заедно!