Кучета пазачи на стадата
Публикувано: 20 July 2009 - 12:13 PM
Определено мечтата на Ст. Попов и неговите последователи е вече реалност северно от Дунава. И там са използвали подобни породи за "облагородяване" на кучетата си, но явно са били по успешни в гигантизирането. И в ръста и в масивността румънците са изпреварили българските развъждачи на БОК. И им регистрираха породата.
Отделен въпрос е доколко тези "мамути" имат типа и работоспособността на оригиналната аборигенна популация от която са произлезли.

кенефчев не се прави на по католик от папата ами си кажи и вие с какво облагородявате "мамутите" в макк
и доколко и те имат типа и работоспособността на оригинала от които са произлезли.

Публикувано: 20 July 2009 - 12:19 PM
Румънското било същото ,като БОК ,НО НЕ БИЛО КАТО КК,как така бе, нали цяла България знае ,че докарахте уж автентичната КК да прилича БОК и 90% са черно бели и хората знаят ,че БОК и КК са едно и също,до там я докарахте.Престани с интригите и си гледай твоите"автентични" кучета!
Що ли се занимавам с интриганти?

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 20 July 2009 - 01:22 PM
Румънското било същото ,като БОК ,НО НЕ БИЛО КАТО КК,как така бе, нали цяла България знае ,че докарахте уж автентичната КК да прилича БОК и 90% са черно бели и хората знаят ,че БОК и КК са едно и също,до там я докарахте.Престани с интригите и си гледай твоите"автентични" кучета!
Що ли се занимавам с интриганти?
Точно!!!
От два месеца злорадстава и оцапва всички форуми с помия като се опитва да убеди всички че двете породи били една и съща без никакви конкретни факти (а после реве че другите плюят с/у макк а те света вода не напита си траят)
Лошото е че бълъците му се връзват та и чак започват да му пригласят за да се изкарат и те компетентни.

Публикувано: 20 July 2009 - 01:48 PM
Но няма нищо неочаквано. С този потенциал - такъв резултат. Това важи и за махленския ти коментар по-горе с който пригласяш на едното недоразумение.
п.п. Лайка, един съвет. Като си даваш мнението поне си припомняй преди това предходните си писания. Щото продуцираш за кратък период от време диаметрално различни твърдения. Наскоро писа- "КК и БОК са отделни породи" Сега "КК и БОК са едно". Кога лъжеш Лайка? Преди, сега или постоянно..

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 20 July 2009 - 02:12 PM
Но няма нищо неочаквано. С този потенциал - такъв резултат. Това важи и за махленския ти коментар по-горе с който пригласяш на едното недоразумение.
п.п. Лайка, един съвет. Като си даваш мнението поне си припомняй преди това предходните си писания. Щото продуцираш за кратък период от време диаметрално различни твърдения. Наскоро писа- "КК и БОК са отделни породи" Сега "КК и БОК са едно". Кога лъжеш Лайка? Преди, сега или постоянно..
Казал съм ти ,че с ограничен човек ,като тебе не водя диалог и няма да водя.Виж колко съм прав ,като написах че си нищожно интригантче,въобще не си дочел ,а камо ли да разбереш ,какво съм написал.ЗАЩО ПЪРВО НЕ ОТГОВОРИ НА КОНКРЕТНИЯ ВЪПРОС,а после се опитвай да ме плюеш,но аз не съм като теб мижитурка и винаги стоя зад думите си. КЪДЕ ПРАЗНОГЛАВЕЦО съм написал ,че КК и БОК са една и съща порода,но явно не ти достига багажа да асимилираш ,че съм написал,че направихте КК да е СЪЩОТО КАТО БОК,А НЕ ЧЕ СА ЕДНА ПОРОДА.Само че аз знам какво беше каракачанското куче и съм го писал(защо това не цитираш) и затова и сега твърдя,че БОК и КК са различни породи,но ваще кучета не са от породата каракачанско,,на хората това им е ясно,разбрали бе лъжльо,когато го разбереш тогава ще казваш кой лъже.
Защо ли пък слизам на твойто махленско ниво,отивай и си пиши в сектанския ви форум там наистина никой не може да ви опонира,а не да се лигавиш тук и да твърдиш ,че някой те трие,ако беше така досега отдавна да си почивка.
Хайде хващай пътя!

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 20 July 2009 - 02:44 PM

После другите били лъжци
Какво ли не кръстихте КАРАКАЧАНСКО - кучета,коне,овце,кози остана и майкаси да кръстиш каракачанка че и за нея да вземете субсидия за рядки породи
Абе вие поне малко срама нямате ли бре?Щом става дума за пари и честа си продавате

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 20 July 2009 - 03:28 PM
Кенефчев я ги дай тея факти. Къде около регистрирането на Буковината от FCI са споменали въобще нещо за БОК?
Май само ти в болния си мозък ги получаваш тея публикаци

Публикувано: 20 July 2009 - 09:07 PM

май е тунингован

това е аборигено бе

навремето все такива са били - за справка снимката на Д-р Петерс от 1938г
каракачанките преди седефчев

и каракачанките след седефчев

Публикувано: 21 July 2009 - 11:58 AM

май е тунингован

Тва нее каракацанско това е КАРАКИТАНСКО малко тунинг като при колите

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 21 July 2009 - 10:06 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 10:22 PM

На Канза внучетата май са из Пазарджишко,затова ли не спираш да повтаряш обратното та белким сам си повярваш

Публикувано: 21 July 2009 - 10:24 PM
Кое на тая снимка ти послужи за ориентир,за са си сигурен колко е голямо.
Публикувано: 22 July 2009 - 12:13 AM

На Канза внучетата май са из Пазарджишко,затова ли не спираш да повтаряш обратното та белким сам си повярваш

Еи ги на канза внучетата не можеш даги сбьркаш кьдрави едри и шарката сьщата бьрните сьщо като на нея провиснали като кашкавал на сьнце
Прикачени снимки

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 22 July 2009 - 08:57 AM
НО това за българина са само МЕЧТИ.

Публикувано: 22 July 2009 - 11:13 PM
Казал съм ти ,че с ограничен човек ,като тебе не водя диалог и няма да водя.Виж колко съм прав ,като написах че си нищожно интригантче,въобще не си дочел ,а камо ли да разбереш ,какво съм написал.ЗАЩО ПЪРВО НЕ ОТГОВОРИ НА КОНКРЕТНИЯ ВЪПРОС,а после се опитвай да ме плюеш,но аз не съм като теб мижитурка и винаги стоя зад думите си. КЪДЕ ПРАЗНОГЛАВЕЦО съм написал ,че КК и БОК са една и съща порода,но явно не ти достига багажа да асимилираш ,че съм написал,че направихте КК да е СЪЩОТО КАТО БОК,А НЕ ЧЕ СА ЕДНА ПОРОДА.Само че аз знам какво беше каракачанското куче и съм го писал(защо това не цитираш) и затова и сега твърдя,че БОК и КК са различни породи,но ваще кучета не са от породата каракачанско,,на хората това им е ясно,разбрали бе лъжльо,когато го разбереш тогава ще казваш кой лъже.
Защо ли пък слизам на твойто махленско ниво,отивай и си пиши в сектанския ви форум там наистина никой не може да ви опонира,а не да се лигавиш тук и да твърдиш ,че някой те трие,ако беше така досега отдавна да си почивка.
Хайде хващай пътя!
Ще отговори ли някои на въпроса ?
Публикувано: 20 August 2009 - 07:16 PM

ТЕ САЙДЕРКИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ПАЗАР ВЕКЕ И У АРУМЪНСКИТЕ ЧЕРГАТАШИ - ЛИНГУРИТЕ, НЕМА САМО В АМЕРИКА ДА ИМ ХРАНТУТЯТ ЗА "парангес" ОНЕЗ ТИ МИ ЧИСТОГЕННИ МИРИНЕТА, Я?!
Бидефчеви, FUЧК-OFFци И Вен-диариевци, пред кой да се дуят, и с кво, кат са се оакали в цяла Б-Я? Пишман-бернарите им стават за Букова тояга, ама пусто тоз бозавия им вид $$$$ ще ли го лапнат мамалигите?..