Dog.bg Форуми : Кучета пазачи на стадата

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (136 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кучета пазачи на стадата

#2341 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 22 May 2011 - 02:40 PM

Браво Ице!!! :rc_036:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#2342 Потребителят е офлайн   Dankata 17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 08:44 PM

e tva sa ku4eta.br :ba_025:

#2343 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 May 2011 - 09:47 PM

Показване на мнениетоБили, в 22 May 2011 - 07:41 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 22 May 2011 - 02:39 PM, написа:

Тея двамата се бяха счепкали днес във Велинград.... :ab_041:

всички мелези с азиат се бият
Аххх били били...много са те били... :ab_041:
User's Signature

#2344 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 10:17 PM

http://kozesirene.com/?p=179
User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#2345 Потребителят е офлайн   Били Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 10:27 PM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 22 May 2011 - 10:11 PM, написа:

теа на синжиро само са курназ
тоа е балчево кавказ каде е баща на поповиа кавказ дето му дума гагауз
смех
що ги не пуснахте боща а на сижиро само ги ежите а щото знаете ков смех ше е

тава го направеа за реклама уж че тея мелези могат дасе бият и балъците да купуват

#2346 Потребителят е офлайн   NEYKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 11:30 AM

Показване на мнениетоsiom, в 22 May 2011 - 02:32 PM, написа:

Хубавото си е хубаво !!! :ba_025:

Страхотно!:ba_025:

#2347 Потребителят е офлайн   NEYKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 11:34 AM

Показване на мнениетоsiom, в 22 May 2011 - 02:29 PM, написа:

Ето нещо много сериозно !!! За съжаление не се видя нищо такова вчера в Пазарджик.....

Ето тук не съм съгласен с теб! Не за кучето , а за това че в Пазарджик не е имало хубави кучета! Не те разбирам , останал съм с впечатление , че си искрен в оценките си!?!

#2348 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 01:53 PM

Различни вкусове някои искат модернизирани някои искат текезесарските стария тип кучета

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#2349 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 May 2011 - 07:38 AM

Показване на мнениетоNEYKO, в 23 May 2011 - 09:34 AM, написа:

Ето нещо много сериозно !!! За съжаление не се видя нищо такова вчера в Пазарджик.....

Ето тук не съм съгласен с теб! Не за кучето , а за това че в Пазарджик не е имало хубави кучета! Не те разбирам , останал съм с впечатление , че си искрен в оценките си!?!
Правилно си разбрал за оценките ми Нейко! Но щом не си съгласен,кажи кое куче беше според тебе добро и наистина породно! Имаше едно -ДА. Но то не участваше на изложбата. Беше докарано от Ангел-Goce_07.Но за да сме обективни до край те моля: Погледни във Фотогалерия на Каракачанско куче публикациите от вчера на потребител Galp и ми кажи виждаш ли разлика между кучетата.
User's Signature

#2350 Потребителят е офлайн   NEYKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2011 - 11:28 AM

[/quote] Правилно си разбрал за оценките ми Нейко! Но щом не си съгласен,кажи кое куче беше според тебе добро и наистина породно! Имаше едно -ДА. Но то не участваше на изложбата. Беше докарано от Ангел-Goce_07.Но за да сме обективни до край те моля: Погледни във Фотогалерия на Каракачанско куче публикациите от вчера на потребител Galp и ми кажи виждаш ли разлика между кучетата.
[/quote]

Погледнах ги! Започва вече да ми се изяснява концепцията ти, това не означава, че ми допада. Но както и ти каза всеки е свободен да харесва каквито иска кучета! И все пак искам да чуя мнението ти за това куче:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2351 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2011 - 07:58 AM

Показване на мнениетоsiom, в 25 May 2011 - 07:38 AM, написа:

Правилно си разбрал за оценките ми Нейко! Но щом не си съгласен,кажи кое куче беше според тебе добро и наистина породно! Имаше едно -ДА. Но то не участваше на изложбата. Беше докарано от Ангел-Goce_07.Но за да сме обективни до край те моля: Погледни във Фотогалерия на Каракачанско куче публикациите от вчера на потребител Galp и ми кажи виждаш ли разлика между кучетата.

Кучето на Ангел от Гоцето е много хубаво и за това по настояване на самия Ангел го купих и остана в Пазарджик. Ние с хората от Гоцето отдавна си сътрудничим, но да кажеш че от 132 кучета не е имало други добри най-малкото е неразумно. Имаше много добри животни и почти нямаше лоши и със следи от метизация. Друг е въпроса че това което харесва на мен не харесва на теб и обратното това, което харесва на теб не харесва на мен. Разликата е че аз не отричам това, което се харесва на теб и знам че то е необходимо, само че не ми е приоритет, защото мойта концепция е от погледа на много, много години блъскане на собствената ми глава с породата и проблематиката, миналото, настоящето и бъдещето и са ми до болка познати. Аз гледам напред разбира се знаейки страшно много за историята на породата и помнейки това, което други не са видяли и никога няма да видят. То ще се възроди и то само при честните и грамотни радетели на породата. А те вече са много и такива като Ефти и други от по-старите могат да им служат като ориентир и коректив в дейността с породата.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#2352 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 May 2011 - 09:19 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 26 May 2011 - 05:58 AM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 25 May 2011 - 07:38 AM, написа:

Кучето на Ангел от Гоцето е много хубаво и за това по настояване на самия Ангел го купих и остана в Пазарджик. Ние с хората от Гоцето отдавна си сътрудничим, но да кажеш че от 132 кучета не е имало други добри най-малкото е неразумно. Имаше много добри животни и почти нямаше лоши и със следи от метизация. Друг е въпроса че това което харесва на мен не харесва на теб и обратното това, което харесва на теб не харесва на мен. Разликата е че аз не отричам това, което се харесва на теб и знам че то е необходимо, само че не ми е приоритет, защото мойта концепция е от погледа на много, много години блъскане на собствената ми глава с породата и проблематиката, миналото, настоящето и бъдещето и са ми до болка познати. Аз гледам напред разбира се знаейки страшно много за историята на породата и помнейки това, което други не са видяли и никога няма да видят. То ще се възроди и то само при честните и грамотни радетели на породата. А те вече са много и такива като Ефти и други от по-старите могат да им служат като ориентир и коректив в дейността с породата.
Доколкото знам кучето на Ангел го купи някакъв приятел на Ицо(Ico72) за 300 лв..Но това няма значение. Ако си го купил ти мога само да ти стисна ръката. Прав си,че вкусовете ни са различни,но едно нещо ни обединява тук и това е овчарското куче..
User's Signature

#2353 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2011 - 07:34 PM

само искам да изясня .на изложбата в Пазарджик карах 2 ку4ета.едното от тях (по-младото)с кръв от банските ку4ета по Фифи и Бурси и гоцедел4евска кръв от Джепковите и ку4етата ,които ги въдеха в м.'' Мо4ура'' го купи Стефан. другото възрастното ку4е е син на Шабан от Краище-именно него много хареса -Сиом.него го купи един 4овек от Казанлък.така 4е и Сиом и Стефан са прави но говорят за разли4ни ку4ета.

#2354 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2011 - 07:49 PM

работа:wb_052:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#2355 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2011 - 09:50 PM

:wb_052:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#2356 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 May 2011 - 11:03 PM

Показване на мнениетоgoce_07, в 26 May 2011 - 05:34 PM, написа:

само искам да изясня .на изложбата в Пазарджик карах 2 ку4ета.едното от тях (по-младото)с кръв от банските ку4ета по Фифи и Бурси и гоцедел4евска кръв от Джепковите и ку4етата ,които ги въдеха в м.'' Мо4ура'' го купи Стефан. другото възрастното ку4е е син на Шабан от Краище-именно него много хареса -Сиом.него го купи един 4овек от Казанлък.така 4е и Сиом и Стефан са прави но говорят за разли4ни ку4ета.

:ba_025:
User's Signature

#2357 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2011 - 06:48 AM

Показване на мнениетоsiom, в 26 May 2011 - 11:03 PM, написа:

Показване на мнениетоgoce_07, в 26 May 2011 - 05:34 PM, написа:

:ba_025:

Видях го сина на Шабан. Не е лош но аз лично нямам никакъв интерес към него! Съвсем обикновено куче. По селата е пълно с такива на това ниво. И много назад от баща си който беше чувствително по-добър макар че също не беше нещо бляскаво! Тези кучета са добри но просто добри. Мен обаче ме интересува нещо далеч по-значимо!!! :ba_025:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#2358 Потребителят е офлайн   Били Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2011 - 08:20 AM

Дабе знаеме ти шо трасиш 100кила дае да има глава като мечка санбернарски стоп и ако може дасе дави с други кучета още по убаво
дати хо дадат без пари а кутретата от него даги продаваш по 1000лв и да лажеш че баща им утреповал мечки и въци в гората
а щом сиго сдавел с некое куче работата утивала на утреповане.....................

#2359 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 May 2011 - 11:10 AM

Показване на мнениетоБили, в 27 May 2011 - 06:20 AM, написа:

Дабе знаеме ти шо трасиш 100кила дае да има глава като мечка санбернарски стоп и ако може дасе дави с други кучета още по убаво
дати хо дадат без пари а кутретата от него даги продаваш по 1000лв и да лажеш че баща им утреповал мечки и въци в гората
а щом сиго сдавел с некое куче работата утивала на утреповане.....................
ОО Билка как си ве братчед??? Я дай една снимка на твоите пастирки да ги видиме??? Или те е страх да не те згази парен локомотив???
User's Signature

#2360 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2011 - 01:04 PM

яки бабаити
User's Signature

• (136 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни