Цитат
гн Атанасов ,можете ли да отгатнете породата на кучетата които постнах ?не би трябвало да ви е проблем.и дръго знаете ли защо се реже едното ухо на някои кучета ,защо не и двете както е при повечето?
Петко,
Човек трябва да може да се самоопредели, за да дава определения на другите. Аз не мога да си обясня защо ми задаваш въпроси, което предполага, че държиш на мнението ми, а в същото време се присъединяваш към посредствеността на хора, които не познаваш по-добре от мене.
Основание да напиша горното ми дава
твоят постинг в темата за КК от 8 Май, 07:42.
В темата за БОК поместих материал, който открих в интернет и в който автора на материала споменава за моята дистанцираност както от каракачанкаджии, така и от овчаркаджии. Анонимният HAN, от когото освен интригантстване, до момента нищо стойностно не съм прочел, веднага го изманипулира в погрешна светлина, на което ти веднага се съгласи.
Думите ти, че
невежеството е благодат по мой адрес са достатъчен показател дали наистина търсиш мнението ми или предпочиташ да се водиш по свирката на анонимните нищожества.
Така че, да ти отговарям и въобще да комуникирам по-нататък с тебе за мене се явява абсолютно изгубено време.
Аз не държа хората да за безусловно съгласни с мен, но държа хората да спазват елементарно възпитание и етикеция от уважение, ако не към мене, поне към самите себе си.
Николай
Атанасов
П. П. Така че моля те, за в бъдеще
спри да се обръщаш към невежия Николай Атанасов. Явно той не е на нивото ти, така че не се унижавай да го ангажираш да дава мнения на въпросите, които поставяш или теориите, които развиваш.