Кучета пазачи на стадата
Публикувано: 11 January 2008 - 10:37 AM
иване,не те виждом там,когато пиша нещо в темата,подчертавам,че това е само и единствено мое мнение,а не твардение. ти явно не можеш да комуникираш нормално,думите ти са пропити с ирония,подигравка и арогантност,жалко. тези кучета,които гледаш от каде идват? от кърските,т.е от работните,нали така? а по отношение на ръста,държала съм в ръцете такива животни,но да те убеждава човек в нещо е безсмислено. поздрав

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 11 January 2008 - 11:33 AM
Аз пък не знам за какво изобщо спорите.Смея да твърдя ,че Иван много добре знае за какво става въпрос и за работните кучета и за ръста(все пак притежава едни от най-едрите животни),оттам и ироничния му тон от време на време

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 11 January 2008 - 11:43 AM
Цитат
иване,не те виждом там,когато пиша нещо в темата,подчертавам,че това е само и единствено мое мнение,а не твардение. ти явно не можеш да комуникираш нормално,думите ти са пропити с ирония,подигравка и арогантност,жалко. тези кучета,които гледаш от каде идват? от кърските,т.е от работните,нали така? а по отношение на ръста,държала съм в ръцете такива животни,но да те убеждава човек в нещо е безсмислено. поздрав
Публикувано: 11 January 2008 - 12:38 PM
Цитат
Ники ти твойто куче от каде го взе ;D.
Ми да ,едното от тях и може би най-доброто е от тебе ;DПък и с хората от Велинград и района ,никога не съм се "ял" ,даже напротив ;D
Ванка ,ти защо не си на работа? ;DИмаш ли нови снимки на малките ?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 11 January 2008 - 12:57 PM
Цитат
иван има страшни кучета,това не дава право на ирония,по скоро може да научи някой който не е на ясно,някой новобранец,разбира се,не с този тон. не е нужно да се ядета,учете ни
Публикувано: 11 January 2008 - 01:01 PM
Цитат
Цитат
Ники ти твойто куче от каде го взе ;D.
Ми да ,едното от тях и може би най-доброто е от тебе ;DПък и с хората от Велинград и района ,никога не съм се "ял" ,даже напротив ;D
Ванка ,ти защо не си на работа? ;DИмаш ли нови снимки на малките ?
Публикувано: 16 January 2008 - 10:21 PM
Цитат
През 1983г. съм създал секция Българско овчарско куче към киноложко дружество Пазарджик при ОС на БЛРС. А овчарско куче съм показал на изложба десет години преди това. През 1977 година показах такива кучета в Пловдив, а през 1978 вече съдийствах. През 1980г. участвах на световното ЕКСПО 80 в Пловдив, а през 1984г направих първата изложба на овчарското куче в Пазарджик. Във всички тези години съм бил сам макар че през 1983г. у нас дойдоха Методи Серафимов Стефанов-"Мето" от Богдановдол Пернишко, Пафката "Кривия" от Суходол, Славчо, Метката и Митко Бараката също от Суходол и отидохме при бай Иван "Катевия и така се започна общуването из цялата страна на хора обичащи тази порода! С кучета произведени от мен и подарени из цялата страна работят всички без изключение регионални клубове на НК БОК в страната, а и почти всички алтернативи. До преди три години съм произвел над хиляда кутрета и само съм подарявал. Сега и продавам и подарявам, но на теб бих подарил на драго сърце-само да го гледаш добре и то от тая кръв, която имаше бащати като по-млад! Бъди по-скромен и ще имаш повече успехи, каквито от сърце ти желая!!! Поздрави!
hahaha ;D
пак съм се излъгала :'( мислех си че е поне от 28 година си в джаза.. :->)

Вълк вълка не хапе.