Кучета пазачи на стадата
Публикувано: 14 April 2011 - 06:53 AM
Известния бай Славе Симеонов от Разлог. Цял живот овчар с едни от най- значителните кучета в миналото! Българин и овчар, а не каракачанин.! Исключителен човек.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 April 2011 - 07:03 AM
Тук сме четирима с помашки и един с християнски корени, но всички сме българи повече от всеки един предателски ориентиран от макаците- не маймунките от този вид, а по-лошите им събратя у нас. Ефтим е израстнал в ТКЗС-арската овчарска среда и е дал много от своите лични труд, талант и години на породата и работата с нея. Да не говорим за Миджо Рифат при който Ефти заведе групата ни!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 April 2011 - 07:06 AM
Това е Христо Зарков на овчарника си с едно от овчарските си кучета. Българин израстнал в тая среда на овце и овчарски кучета! Ицето гледа малко под триста овце и тридесет кучета.

Публикувано: 14 April 2011 - 07:17 AM
Спас е българин и потомствен овчар и продължава старата традиция в отглеждането на овце и работата с овчарски кучета! Тук е със стадото си на паша и две млади женски кутрета по на под десет месеца!

Публикувано: 20 April 2011 - 09:36 AM
Публикувано: 20 April 2011 - 02:02 PM
Антон Филипов, в 20 April 2011 - 01:48 PM, написа:
това не са азиати ако някой може да вкара Батир на такава изложба и да тича така ще му го подаря не в буквалният смисъл това наистина са азиати но в един руски форум ги определят диванная сабака вие си го превеждайте 

аааа ми даи ми го да се пробвам, сега нали ще има скоро голяма изложба бре Тони...
даи да видя ще мога ли така да го разходя пред съдиите..или Батир ще ми доиде в дора

Публикувано: 20 April 2011 - 02:58 PM
Антон Филипов, в 20 April 2011 - 02:45 PM, написа:
на тия поляни при вас има кърлежи мутанти не благодаря нещо от рода пясъчни ресторанти на брега звучи много по добре 

http://rusbg.info/blog/archives/1666