Намерен ястреб Днес намерих ястреб - помагайте
Публикувано: 20 June 2009 - 11:46 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 21 June 2009 - 07:39 AM

Относно
Цитат
Държа да стане ясно, обаче, че винаги, когато давам съвет за някоя птица, изхождам от това, което смятам за най-добро за птицата. Законите и правилата са човешки творения и те не винаги отразяват обективно действителността. Надявам се, ако имате и други постове тук във форума, да се опитаме да сме конструктивни и да не се нападаме един друг, защото това просто не ми е в стила, пък и е безсмислено. Не знам за вас, но лично мен ме интересува единствено да мога да помогна на пострадала птица и, ако е възможно, да ориентирам хората, които се интересуват от същото. Всичко друго са празни приказки.
Публикувано: 21 June 2009 - 03:33 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 25 June 2009 - 11:27 AM
Благодаря за гостопремството!
falconess, преди 10-ина дни пробвах да пусна лично в сайта Ви покана за среща, но не успях, поради ограничените ми компютърни възможности

До момента не съм "нападал" никой от колегите със "зелена" насоченост безпричинно. Самият аз по убеждения съм доста краен, когато става въпрос за природата. Просто доста детайли знам от техния скрит живот, а и ми омръзна някои сред тях, чули-недочули да дават "експертно" или "обективно" мнение, базирайки се на "достоверни" от източници от сорта "ЕЖК". И същите източници да са водещи при диалозите между хора с различни интереси. "ЕЖК"-Една Жена Казала. Но, като се видим ще поговорим.
Поздрав!
0885 85 65 27 - Павел
sokolarstvo.eu@abv.bg
www.sokolarstvo.eu
Публикувано: 18 April 2010 - 05:10 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 18 April 2010 - 07:18 PM
Работя в Спасителния център за диви животни. Имате ли възможност да я изпратите в кашон с дупки по някой от междуградските автобуси до Стара Загора. Аз ще го чакам на автогарата като ми кажете номер на автобуса и към колко ще е в Стара Загора?
Птицата трябва да стои на тъмно и спокойно място, за да не се стресира. По-добре не се мъчете да давате вода и храна.
Любомила Кривошиева
0885 22 84 86
Публикувано: 18 April 2010 - 10:52 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 19 April 2010 - 07:15 AM
А човекът за ястреба не ми се обади и не знам какво става с птицата.
Публикувано: 19 April 2010 - 12:48 PM
Моля, ако имате възможност, да изпратите трупа да направим аутопсия, за да се види от какво е умрял.
Публикувано: 19 April 2010 - 07:02 PM
Публикувано: 19 April 2010 - 07:12 PM
Да, благодаря. Ще ви уведомя за резултатите.
Ако е умрял от наранявания на вътрешни органи, причинени от ноктите на котка, нищо не би могло да го спаси.
Публикувано: 19 April 2010 - 09:38 PM
Публикувано: 19 April 2010 - 10:17 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 19 April 2010 - 10:34 PM

Публикувано: 19 April 2010 - 10:44 PM
От каде е д-р Иван Иванов и каде е завършил

Цитат
.gif)
Публикувано: 19 April 2010 - 10:57 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 April 2010 - 07:29 AM
От каде е д-р Иван Иванов и каде е завършил
Сашка, за съжаление, просто се изтощи психически и напусна, ориентирайки се към други видове дейности. Нашата работа е страшно емоционално изтощителна и да гледаш ужасите всеки ден, да ти умират животните в ръцете, не е никак лесно, ако ти пука!
Д-р Иванов е от Хасково. Много способен лекар и с много знания за дивите животни. Много съм доволна аз лично от това, че се присъедини към нас!
Публикувано: 20 April 2010 - 07:31 AM
Нямаме клонове, защото е много трудно да финансираме дори само този един-единствен спасителен център. Наистина е много трудно, повярвайте ми!
Публикувано: 20 April 2010 - 01:24 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com