П.П. Преди казваха, че много отпусната била, а сега много затегната.... е, няма угодия...
Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 14 June 2011 - 11:57 PM
Публикувано: 13 July 2011 - 09:15 AM
Купихме го от София от частно лице, родителите бяха там. Той беше последното останало кученце понеже е бил най-малък. И наистина като гледам таблици колко трябва да е голям - изостава... надявам се, че ще наддаде качествено с времето. Не е с доказано родословие, но на мен това не ми пречи. Предишният собственик не му е отрязал опашката, за което се радвам. Той си изразява емоциите с нея и ми доставя голямо удоволствие, когато започне да я маха диво, когато ме види.
Публикувано: 14 July 2011 - 08:59 PM
Wiktor, в 14 July 2011 - 04:34 PM, написа:
прекрасен е, а това "CHBG/MK" някакви титли ли са?
Да, титли са, но те означават нещо само за хората, занимаващи се с развъждане на расови кучета. Суета и удоволствие от това, че вървиш в правилна посока ... МИНА не звучи ли като име на женско куче?
Публикувано: 16 July 2011 - 11:28 PM
Аз ще дам моето мнение, което може и да не ви хареса, но се надявам след него да няма обида и сърдене.
Първо: Да ви е живо и здраво кученцето и от сърце пожелавам щастливи следващи 10 и повече години съвместен живот!
Дали е ротвайлер можем да гадаем, защото породността на дадено куче се определя с документ за произход, т. е. родословие. Без такъв документ можем само да говорим, че е куче, приличащо на еди коя си порода, защото не се знае назад в рода му дали няма някой, който е от друга или незнайна порода.
А иначе да, прилича на ротвайлерче и е много сладко. Като гледам снимките, то така или иначе вече е част от вашето семейството и ще ви раздава постоянно цялата си любов независимо какво мислите вие, аз или някой друг за него. За това се гледайте добре, обичайте се и най-важното - ОБУЧАВАЙТЕ ГО отсега. Друго вече няма никакво значение...
Първо: Да ви е живо и здраво кученцето и от сърце пожелавам щастливи следващи 10 и повече години съвместен живот!
Дали е ротвайлер можем да гадаем, защото породността на дадено куче се определя с документ за произход, т. е. родословие. Без такъв документ можем само да говорим, че е куче, приличащо на еди коя си порода, защото не се знае назад в рода му дали няма някой, който е от друга или незнайна порода.
А иначе да, прилича на ротвайлерче и е много сладко. Като гледам снимките, то така или иначе вече е част от вашето семейството и ще ви раздава постоянно цялата си любов независимо какво мислите вие, аз или някой друг за него. За това се гледайте добре, обичайте се и най-важното - ОБУЧАВАЙТЕ ГО отсега. Друго вече няма никакво значение...

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

Вход

Горе
Цитиране +