Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 08 March 2009 - 08:33 AM
Ето още малко снимчици от Тори:
Тя вече стана на 2 години и 9 месеца ... много бързо мина това време

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 11 March 2009 - 12:22 AM
Landser88, в Mar 11 2009, 12:28 AM, написа:
Тара е вързана,защото прави прекалено много бели из двора и баба ми не е много доволна от това.но е вързана много малко време от денонощнието така че не я мисли :P
Landser88, този форум обединява собственици на Ротвайлер и се стреми да учи на добро и правилно отношение към него. И точно затова ще я мислим твоята Тара и такива като нея - увесени на синджир.
И ако това във вашето семейство е прието за нормално, ще ти кажа, че не е приятно пък ние тук да гледаме такива гледки!
Има много по-цивилизован начин да осигуриш нормално съществуване на куче, живеещо на двора.
Щом прави бели на баба ти, можеш да направиш клетка 3 х 2 м., оградена с мрежа и сериозен навес, пазещ кучето както от жаркото слънце, така и от поройните дъждове. И още по-важно - куче, обитаващо я свободно, без ръждясали окови.

И по темата - Тара е хубавелка, дано да стане по-задоволена ... от удобства

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 13 March 2009 - 11:03 PM
Landser88, в Mar 13 2009, 10:38 PM, написа:
На Тара ще и бъде направена клетка.Благодаря ви за мненията
Пак заповядай!

Цитат
ей ви едно бебе на 4 месеца. от Мина и Один. собственост на Филип Христов от Бургас
Куайт от Тишевица
Куайт от Тишевица
Куайт е много миличък. И гледа едно добродушно. Слънчице!

Давай снимки и на другите хайванчета.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 March 2009 - 06:26 PM
Ето я и Тори в стойка:

Тя е на 2 години и 9 месеца.Как изглежда за възраста си ?
Коко взех го този нашийник,който ми препоръча и наистина е доста по-здрав от този с едрите халки ! Благодаря !
Тази май е най-хубава:

Тя е на 2 години и 9 месеца.Как изглежда за възраста си ?
Коко взех го този нашийник,който ми препоръча и наистина е доста по-здрав от този с едрите халки ! Благодаря !

Тази май е най-хубава:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 15 March 2009 - 11:58 AM
navar, в Mar 15 2009, 10:18 AM, написа:
Здравей, navar. По какво съдиш че е слабичка ? (не се заяждам а просто да знам как би трябвало да изглежда в перфектна форма)