Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 03 November 2009 - 05:48 PM
здравейте!отдавна не сам качвала снимки на Амбър - тя е почти на 11 месеца .много ни е послушна и добричка! лигличка
Публикувано: 04 November 2009 - 07:51 PM
Цитат(ZviariK @ Oct 29 2009, 10:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хаха, nemooo, какво му правиш на това животно, че изкарва такива физиономии 
Цитат(KOKO_ko @ Nov 4 2009, 01:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
браво! чудни снимки!!!
Цитат(Tara.. @ Nov 4 2009, 09:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Немо, кучето ти е уникално
Не знам дали го обучаваш да прави такива стойки, но наистина е супер 
Благодаря ви

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си
Публикувано: 06 November 2009 - 06:48 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 09 November 2009 - 09:07 AM
Публикувано: 15 November 2009 - 11:19 AM
Винету, разплака ме...
Снимките са живи, пълни с вярност,очакване и обич.
Снимките са живи, пълни с вярност,очакване и обич.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 15 November 2009 - 08:08 PM
Здравейте,ще си позволя и аз да се включа по темата за стандарта и големината на ротвайлера.Това са снимки на едно от нашите кучета (Bruce ot Sergeevrott) възраст 16 месеца,тегло 48 килограма ,височина 66 сантиметра(два сантиметра под горната граница за мъжките).
Оставям на вас да прецените дали изглежда малък ,незамускулен и по-зле от лабрадор!!!
Оставям на вас да прецените дали изглежда малък ,незамускулен и по-зле от лабрадор!!!
Публикувано: 16 November 2009 - 08:11 AM
Цитат(sergeevrott @ Nov 15 2009, 08:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Когато "разбирач-специалист" направи подобен коментар аз само и единствено се забавлявам, че има "разбирачи-специалисти" ... те също допринасят в крайна сметка по някакъв начин за популярността на породата, именно чрез смешните си опити за "четене" и коментар на стандарта, както и на развитието на породата. Когато хора, недопринесли с нищо за дадена кауза се опитват да надскочат сянката си, аз казвам едно: "Давай, сега ти е паднало да дрънкаш..."
А дали са развъдили някога нещо, дали са показали някога нещо, дали ще имат някога нещо ... е ... това е съвсем друга тема ... важното е да се разтягат лафове по форумите и по седенки на "недоволните от стандартите" ...

Вход

Горе
Цитиране +

Това е моят ротвайлер на снимката е на 46 дена сега вече е на 56-7 ,казва се Лина