Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 05 September 2012 - 06:39 AM
KOKO_ko, в 03 September 2012 - 10:44 AM, написа:
Какви са ти забележките,и кое по-точно оприличаваш на доберман. Без да искаш леко ме засегна, но нищо ще кача и други сникми да те опрпвергая или да се опитам поне :):)
Публикувано: 05 September 2012 - 08:51 AM
mishaka___, в 05 September 2012 - 06:39 AM, написа:
Да е леко, да е леко, колко да е леко? И да е без да искам и да е без да искам...колко да е без да искам?
А сега сериозно и отново без да влагам лично отношение: кучето ти НЕ Е РОТВАЙЛЕР. Някъде назад в поколенията може и да е имало ротвайлери, но останалото са някакви примеси, резултатът от които е достигнал до теб. Влез и внимателно изчети темата за зооборсите и развъждачите на килограм, там ясно е описано какво ти се е случило. После вземи, че влез в темите на отделните развъдници и се опитай да намериш стоте разлики между ротвайлерите и твоето кутре.
И така: добре дошъл в клуба на прецаканите!
п.п.(сега да не вземеш да пуснеш кучето на улицата

Публикувано: 05 September 2012 - 01:49 PM
bobchooo, в 05 September 2012 - 12:33 PM, написа:

Ще ти кажем същото като за "ротвайлера" на мишака___ ... иначе да, малко симпатично кученце. Само онзи, който ти го е дал сигурно си мисли, че кучето е от нашата порода. Ако търсиш ротвайлер се обърни към НКР или си внеси нещо от чужДина.

Публикувано: 05 September 2012 - 02:24 PM

Публикувано: 05 September 2012 - 05:33 PM
KOKO_ko, в 05 September 2012 - 08:51 AM, написа:
mishaka___, в 05 September 2012 - 06:39 AM, написа:
Да е леко, да е леко, колко да е леко? И да е без да искам и да е без да искам...колко да е без да искам?
А сега сериозно и отново без да влагам лично отношение: кучето ти НЕ Е РОТВАЙЛЕР. Някъде назад в поколенията може и да е имало ротвайлери, но останалото са някакви примеси, резултатът от които е достигнал до теб. Влез и внимателно изчети темата за зооборсите и развъждачите на килограм, там ясно е описано какво ти се е случило. После вземи, че влез в темите на отделните развъдници и се опитай да намериш стоте разлики между ротвайлерите и твоето кутре.
И така: добре дошъл в клуба на прецаканите!
п.п.(сега да не вземеш да пуснеш кучето на улицата

Прецакания си ти пич, защото не успя да ми вземеш 500-те кинта, за някое от вашите палета в развъдника. И всички знаем за развъдчиците на килограм и ' ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ РАЗВЪДЧИЦИ'. Като не е РОТВАЙЛЕР, какво е тогава? Личи си злобата в думите ти. Пуснах снимките, за да споделите слаба ли е, дебела ли е, а не да ми я оприличавате на гонче. :)

Кучето ми е 5-то поред от тази порода в семейството, гледаме Ротове от далечната 1994 година и мъжки, и женскки. И знам много добре какво е доберман, какво е ротвайлер.
А ти оплюваш кучета, които не са с потекло, с цел реклама на развъдниците.
Публикувано: 05 September 2012 - 07:39 PM
mishaka___, в 05 September 2012 - 05:33 PM, написа:
Що се пенявиш бе колега....тук е нет пространаство и требе да си готов да чуеш всичко и от всеки. Не, че защитавам Коко, но това си е негово мнение и той е свободен да си го изкаже....друг е въпроса дали е меродавно (за теб)
Малко повече му е пиперлив езика , но като порастнеш ще се научиш да не се връзваш на такива неща.
Аз ще се въздържа да коментирам кучето ти .....все пак то си е твое и ще си го гледаш и обичаш ти.
Давай го малко по-спокойно.....нервите убиват човека

като си взех моето ...и един ден една баба ме попита дали гони зайци....и аз отговорих , че е малко още.....и тя вика "нали е гонче" ...и аз дааааа
и се усмихнах широко ...
Публикувано: 05 September 2012 - 08:13 PM
Публикувано: 08 September 2012 - 09:59 PM
Публикувано: 08 September 2012 - 10:24 PM
500 лв. при зооборсаджийте, г-н ОБИДЕН!

(Да си мислил ПРЕДИ, а не СЛЕД като си изпуснал сапуна. То е ясно, че сега ти е криво, ама поне като искаш мения и критики, не очаквай да чуваш само АЛЕЛУЯ!)