Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 25 January 2014 - 07:46 PM
Ех,че хубавооо сняг
Как се държа малкия със снега?
Макс обожава да бяга и да се търкаля в снега ...и да го хапва също

Как се държа малкия със снега?
Макс обожава да бяга и да се търкаля в снега ...и да го хапва също

Публикувано: 27 January 2014 - 01:45 PM
Много е пораснал този Феникс
Гледам облизва им се нещо на патиците
Макс вчера беше нападнат от един лебед на реката и бяга и вири дупето да играе с тях.Като заразмахва едни криле,като взе да съска този лебед чак и мен ме достраша.А патиците много нахални вървят в редичка зад нас и не ни оставят.
От тази сутрин и във Варна има сняг и моята Хера е била възмутена от това студено,бяло нещо.
Излязла свършила работите за 2мин и демонстративно си заклатила трътката обратно вкъщи.
независимо от молбите да остане да си поиграе с другото ми куче.

Гледам облизва им се нещо на патиците

Макс вчера беше нападнат от един лебед на реката и бяга и вири дупето да играе с тях.Като заразмахва едни криле,като взе да съска този лебед чак и мен ме достраша.А патиците много нахални вървят в редичка зад нас и не ни оставят.
От тази сутрин и във Варна има сняг и моята Хера е била възмутена от това студено,бяло нещо.
Излязла свършила работите за 2мин и демонстративно си заклатила трътката обратно вкъщи.

Публикувано: 31 January 2014 - 12:12 PM
ама и ходи да му се невиди

Публикувано: 03 February 2014 - 03:46 PM
Публикувано: 18 February 2014 - 07:39 PM
пораснал е браво

Публикувано: 21 February 2014 - 09:09 AM

МОД.
Здравей, РОСКАТА!
Приветстваме появата ти тук, но имаме някои кратки забележки по нейния повод:
1. Има едни неща, наречени "ПРАВИЛА НА ФОРУМА". Те са задължителни за изпълнение. В противен случай не пишеш тук.
2. Ако нямаш кирилица на компютъра си и искаш да пишеш тук, вземи си инсталирай. Ако не знаеш да пишеш на български, защото си чужденец, вземи ни се представи, че да знаем за какво иде реч. В противен случай не пишеш тук.
3. Ако и занапред имаш намерение да ни осветляваш за живота на горното куче, газещо в кал и мизерия, ще ти напомним, че кучето не е свиня да живее в кочина. Ако си любител на филма 300 и на тезата, че кучето е куче, само ако е кораво и издръжливо като миньорска кирка, знай, че тук подобни гледки не са на почит. Не са на почит и хората, връзващи кучетата на синджир и ползващи с нашийници от типа ДА ПАЗИ ОТ ДРУГИ КУЧЕТА...ако с нещо не си съгласен, просто не пишеш тук.
Публикувано: 22 February 2014 - 03:56 PM
Какво му има на очите?