Муцунката на Тори помните ли я ?
Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 03 July 2009 - 09:45 PM
Моето момиче е вече на 3 години и няколко дена де !!!!

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 05 July 2009 - 09:51 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 05 July 2009 - 10:04 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 05 July 2009 - 10:16 PM
Хамър, в Jul 5 2009, 11:04 PM, написа:
Ами мога да ти кажа че моето куче беше такава клечка на 7 месеца .... и моето боледуваше много но ветеринарите ми повтаряха че е по-добре да е слабо на тази възраст и да израстне на височина апък след това вече може да почна да я "угоявам" затова и аз те съветвам същото ! Много ти е хубаво кученцето просто недей го угоява сега ами изчакай да завърше разтежа си и тогава ... може да видиш снимки на моето ротче малко по-доре в темата
Sobieski, може ли снимки на твоето куче ? Понеже си такъв специалист ми кажи какво мислиш за този хилав ротвайлер с който си играе моето куче:

Публикувано: 05 July 2009 - 10:25 PM
много отдавна не обръщам внимание на "всезнаиковци"

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 05 July 2009 - 10:33 PM
Хамър, в Jul 5 2009, 11:25 PM, написа:
много отдавна не обръщам внимание на "всезнаиковци"

Публикувано: 05 July 2009 - 10:43 PM

Публикувано: 05 July 2009 - 10:46 PM
Хамър, в Jul 5 2009, 11:43 PM, написа:
Да,моето е ! Забележи само колко малка изглежда спрямо него !

Публикувано: 06 July 2009 - 12:36 PM
MOD.
Изтрити са снимките, на които има показано куче със строг нашийник...тук в този форум сме решили, че ще работим за имиджа на ротвайлера като водима и спокойна порода, за която не се налага ползването на уреди за мъчение с цел озаптяване. Иначе браво на Блеки, симпатяга е...

Вход

Горе
Цитиране +