Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 22 July 2009 - 10:47 AM
Публикувано: 22 July 2009 - 09:59 PM
Цитат(lucius @ Jul 22 2009, 10:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето я и моята Марта.
Да ти жива и здрава....Господ да я пази ...и дълго,дълго да ти бъде верно другарче

Публикувано: 30 July 2009 - 09:00 AM
Публикувано: 30 July 2009 - 12:08 PM
Цитат(daniel_lz @ Jul 30 2009, 07:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хера на 4 месеца,само незнам защо излезе със бяла ивица на гърдите това голям проблем ли е,но и да е аз пак ще си яя обичам.

МОД.
Добре е да знаеш, че обичта ти към кучето трябва да мине през изваждането му от свинската кочина, в която виждам, че живее в момента!

МОД.
Добре е да знаеш, че обичта ти към кучето трябва да мине през изваждането му от свинската кочина, в която виждам, че живее в момента!
не живее в кочина, просто го сложих там за да го снимам сам
Публикувано: 30 July 2009 - 10:55 PM
Винету, май някой ти е изрил част от коментарите но мисля че беше написал "всяко куче като го хванат за бузата иска да захапе" ! Прав ли съм или греша ?
Не съм съгласен,защото ето как една детска ръка си позволява тези волности и Тори никой не е ухапала ! На някои снимки се виждат и зъбките й
!

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 31 July 2009 - 01:13 AM
Цитат(винету @ Jul 31 2009, 12:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Говора за областта под очите...около зигоматичната кост..
Да не би случайно да си го одраскал без да искаш?

Публикувано: 04 August 2009 - 10:19 AM
Нора с едно ново приятелче от тази сутрин - Чичи, на 5 месеца. Бебешора първо искаше да бозае
, после да й се качи
, а накрая се закачаше за игра. В действителност момчето е много по-дребничко от колкото се вижда на снимката.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 07 August 2009 - 11:08 AM
dmm, то главата на Нора е по-голяма от целия Чичи
!
Izida4,сигурно е голям кеф с две ротвайлера
и двата са хубави но Изида повече ми харесва !
gazdata,хубаво е ушатото мелезче
и вие имате 5-ти пръст като нас.На колко е кученцето ?
Yancho,много хубави снимки на Парис !
На мен най-много ми хареса тази в лодката
!
Ето най-сетне и малко снимки на Тори:

Izida4,сигурно е голям кеф с две ротвайлера

gazdata,хубаво е ушатото мелезче

Yancho,много хубави снимки на Парис !

Ето най-сетне и малко снимки на Тори:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !