Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 20 August 2009 - 08:51 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 22 August 2009 - 11:15 AM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 22 August 2009 - 08:33 PM

Лапичка:

Ейй, жалко че не фокусирахме добре дългия език

Вкусно е да ближеш земята...

И да си хапваш трева ...

Идиотския поглеед

Хъ! .. пак съм на заден план

Че и тук! Безсрамници!

Очо:

Берта - любимата ни приятелка - боксерка, с която обичаме да се лаем

Публикувано: 31 August 2009 - 01:21 PM

а тук же4е е на 1 год. и 4 месеца
Прикачени снимки
Публикувано: 03 September 2009 - 09:27 AM
Публикувано: 03 September 2009 - 12:37 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 03 September 2009 - 02:07 PM

Не е от снимките....Бъки ІІ на 1 година достигна теглото(55 кг) и надмина ръста на Бъки І на 8 години(лека да му е пръстта.... край брега на морето...там където преди посрещахме и изпращахме залеза и изгрева заедно...сега го прави сам...а душата му се рее като гларус над вълните...и ме чака ..всеки ден!)
А Бъки ІІ ....Господ да го опази...тепърва ще оформя мускулна система...така,че ще надмине 55 кг..колкото тежеше Бъки І.....
Публикувано: 03 September 2009 - 09:48 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 04 September 2009 - 12:13 PM