Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 12 July 2010 - 09:13 PM
ДеSиHka, в 12 July 2010 - 05:40 PM, написа:
Е и ние растем и имаме нови снимки, надяваме се, че и ние сме красиви като всички в тоя форум
IMG_6664.jpg
IMG_6667.jpg

E kak да разберем колко сте красиви, като само гръб сте ни обърнали ... и намерете добър ветеринар, да отстрани петия пръст на задните лапи. Със сигурност ще е по-безопасно за животното, ако е без тях!
Публикувано: 13 July 2010 - 07:17 AM
ДеSиHka, в 12 July 2010 - 11:04 PM, написа:
Така го взехме ... счупил я е и поради тази причина ще я режем, след няколко дена .
Аз не бих му причинявал това страдание. На тази възраст такава операция е истинско мъчение за животното. Имаше тук една девойка дето постъпи по този начин преди време и повярвай ми...не намери голяма подкрепа сред нас, така да го наречем.
Моето ЛИЧНО мнение е, че това е абсолютно неоправдан садизъм спрямо животното!
Ето да почетеш по темата тук: РЯЗАНЕ НА ОПАШКИ: ЗАЩО ДА НЕ ГО ПРАВИМ!
Публикувано: 14 July 2010 - 10:36 AM
Браво, супер са ротовете и мн.добре се справят с тренировките за изпита си, за развъдна годност 
Според мен обаче, най-красив и най-добре се справя белият "РОТ" !!! Той определено ще си вземе изпита с отличен, и трябва да влезе в програмата ви за развъждане

Според мен обаче, най-красив и най-добре се справя белият "РОТ" !!! Той определено ще си вземе изпита с отличен, и трябва да влезе в програмата ви за развъждане

Публикувано: 14 July 2010 - 06:19 PM
StyleBullet, в 14 July 2010 - 10:41 AM, написа:
Браво, супер са ротовете и мн.добре се справят с тренировките за изпита си, за развъдна годност 

Ще предам на Гл. селекционер на НКР. Непременно!