KOKO_ko, в 22 March 2011 - 06:47 AM, написа:
Всякаква агитация за т.нар. \\\" козметични промени \\ \" тук в този форум, се смята за противоречаща на логиката на чистопородното развъждане на кучета. Всяка промяна по външния вид на кучето е чисто и просто една обикновена измама, което за съжаление все по-често се среща благодарение на функционери като плайерс и алстайл, който освен това е и много обиден, без никой с нищо да го е обиждал.
Ти ли ще си следващия навар тук? Или пък ще пишете и двамата от един и същ ник, както \" уж \" беше преди година - две?
При продължаване на опитите за развиване на темата ще се наложи да ви отстраним от форумчето. Показвайте снимки, забавлявайте се, но имайте мярка и се съобразявайте с целта на форума, а тя е да запазим ротвайлера ... което няма да стане с \\ \" цепванки \\ \" ...
хайде потребител-модератора,ако обича да не намесва името ми ,където му е удобно без да има причина затова-както се забелязва избягвам да пиша,както беше първите няколко години от регистрацията ми-май няма смисъл,ако мнението ми не съвпада с това,на цитирания по горе индивид..нека си намери някой друг,на чийто гръб да се опитва да блести..че май това му се отдава най-добре..
а че от форума избягаха ,или не пишат 90% от потребителите,които го посещаваха преди две години е очевидно..
знам че е трудно да се приеме факта че има хора с различно мнение,но това е реалността-не може всички да са съгласни с мнението на някого,нито постоянно да му правят четки,така както му харесва..
айде сега ,всеки да си гледа работата,и да не се опитваме да създаваме интриги,само за да сме в центъра на вниманието-има други начини за това..
защото нямам спомени ,в правилата на форума да пише че модератора има право да прави това...